Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
22-03-2018 | door: Marco van der Hoeven

NetApp zet in op Hyperconverged (video)

Tijdens de grootschalige bijeenkomst van de Vmware user group, deze week in Den Bosch, was ook NetApp prominent aanwezig als partner. De boodschap die NetApp uitdroeg was dat hyperconverged nu een belangrijk onderdeel is geworden van het aanbod. Dutch IT-channel sprak hierover met Wessel Gans, Senior Systems Engineer Next Generation Datacenter bij NetApp.

NetApp introduceerde in 2017 de nieuwe hybrid cloud producten die klanten meer mogelijkheden bieden om data in te zetten als onderdeel van hun business strategie. De aangekondigde producten breiden het portfolio met Data Fabric-oplossingen en -diensten van het bedrijf uit met deze hyper-geconvergeerde oplossing (HCI, Hyper-Converged Infrastructure) op grote schaal in de branche, nieuwe modellen voor betalen naar verbruik, verbeterde mogelijkheden met all-flash storage en hybrid cloudproducten die het verplaatsen van data naar en vanuit de public cloud vereenvoudigen.

NetApp HCI is een hyper-geconvergeerde infrastructuur op grote schaal die rekenkracht, storage en netwerkmogelijkheden biedt in flexibele, schaalbare en gemakkelijk te beheren bouwstenen met vier nodes,aldus NetApp.  De infrastructuur is ontworpen op basis van SolidFire-flashstorage en biedt volgens NetApp gegarandeerde performance, automatisering en geïntegreerde efficiëntie, replicatie, dataprotectie en hoge beschikbaarheid.

 

Terug naar video overzicht