Witold Kepinski - 23 maart 2018

Deloitte SAP S/4HANA praktijk versterkt door overname van AEPEX

Deloitte en SAP consulting partij AEPEX Business Consultants hebben een overeenkomst gesloten om alle AEPEX activiteiten onder te brengen bij Deloitte. AEPEX is gespecialiseerd in het leveren van IT-oplossingen op het gebied van supply chain management en logistiek, met name in SAP-implementaties en support. De integratie van AEPEX in Deloitte is per 1 maart van kracht. Dit meldt Peter Bommel, CEO van Deloitte Nederland.

Erik Nanninga, managing partner Deloitte Consulting: “De expertise, know-how en klanten van AEPEX dragen kwalitatief bij aan de realisatie van onze groeidoelstellingen op het gebied van SAP S/4HANA implementatie en supportdiensten. Met deze integratie van 60 professionals versterkt Deloitte haar positie als SAP S/4HANA implementatiepartner in de markt." “Wij bieden AEPEX medewerkers toegang tot een groot internationaal netwerk van collega’s en klanten, naast persoonlijke groei en ontwikkelmogelijkheden”, aldus Nanninga.

Maarten van Roessel, managing partner AEPEX: “AEPEX wordt door haar klanten gewaardeerd om SAP-implementatie en analytics kennis en kunde op het gebied van supply chain management. Integratie in het SAP-team van Deloitte creëert een sterke SAP-praktijk welke klaar staat de groeiende marktvraag te bedienen. Dit is een geweldige kans voor AEPEX, Deloitte en voor onze klanten.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!