Management Drives App maakt nieuwe manier van samenwerken mogelijk
27-03-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Management Drives App maakt nieuwe manier van samenwerken mogelijk

Management Drives uit Zeist lanceert een app die ervoor zorgt dat de persoonlijke drijfveren en persoonlijkheidsprofielen van individuen en teams altijd binnen handbereik zijn. Vervolgens krijgen mensen de handvaten aangereikt om direct zelf aan de slag te gaan met nieuw gedrag.

Met de app (zie www.watdrijftmij.nl) kunnen zo altijd en overal de meest veelzijdige (agile) teams worden samengesteld. Bij bestaande teams wordt in één opslag duidelijk waar de kracht ligt. Daarnaast kan gekeken worden waar aandachts- of pijnpunten zitten. Deze worden vervolgens beter bespreekbaar. De Management Drives App kan worden ingezet als persoonlijkheid- en managementtool

De Management Drives software is ontworpen om inzichtelijk te maken wat een team of een persoon motiveert en hen het gedrag te laten toepassen dat gewenst is in de situatie waarin men zich bevindt. De software van Management Drives biedt daarmee een instrument om gedrag bespreekbaar te maken en gebruik te maken van de kracht van het team en ieder individu. Management Drives gebruikt een taal met zes kleuren, weergegeven in een matrix. Iedere kleur staat voor een stijl van leiderschap of organisatiecultuur.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

app, management