Digitas Amsterdam en Episerver kondigen strategisch partnerschap aan

27-03-2018 | door: Witold Kepinski

Digitas Amsterdam en Episerver kondigen strategisch partnerschap aan

Digitas en Episerver hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om de markt gezamenlijke expertise en oplossingen te bieden op het gebied van digitale marketing, data en commerce.

De samenwerking creëert een marktaanbod door de krachten van de twee bedrijven te combineren op het gebied van marketing en commercie en gebruik te maken van het wereldwijde netwerk, data/analytics kennis en innovatieve technische mogelijkheden van Digitas. De samenwerking helpt volgens de twee partners bedrijven met uitblinken en sneller worden in het bereiken van hun digitale merk, marketing en e-commerce doelen en ambities, tevens op een multinationale schaal.

Episerver Center of Excellence
In navolging van het partnership opent Digitas haar Episerver Center of Excellence (CoE). Vanaf de locatie in Amsterdam, bedienen zij de Europese markt met Episerver kennis en advies. De CoE biedt klanten Episerver-expertise en uitvoerende ondersteuning op het gebied van marketing en commercie. Digitas CoE biedt volledige ondersteuning van Episerver zo meldt Karen Chastain, directeur Strategische Allianties en Global Partners van Episerver

Tom Bals, managing director Digitas Amsterdam: "Digitas heeft als doel om mensen en merken te verbinden op alle touch points; digitaal, fysiek en opkomende technologieën. Het Episerver platform is hier een belangrijk component in. De Episerver propositie support ons in het realiseren van deze omnichannel experience voor onze klanten. Door onze gezamenlijke executiekracht helpen we onze klanten met de uitrol van multi-site en multi-country digital experience platformen.”

Terug naar nieuws overzicht