Witold Kepinski - 26 maart 2018

Nemesys Groep breidt activiteiten uit met De Gezonde Digitale Organisatie

Nemesys Groep breidt activiteiten uit met De Gezonde Digitale Organisatie image

De Nemesys Groep, actief op het gebied van IT, telecom en energie, heeft haar activiteiten uitgebreid met een nieuw zelfstandig bedrijf: De Gezonde Digitale Organisatie (DGDO). DGDO richt zich op security awareness en helpt bedrijven digitaal gezond te worden en te blijven.

Het aantal bedrijven, groot én klein, dat te maken krijgt met diverse vormen van cybercrime blijft groeien. De trends op dit gebied zijn zorgelijk en benadrukken dat sterke beveiliging belangrijker is dan ooit. Bovendien wordt de wet- en regelgeving rondom datalekken en de digitale verwerking van persoonsgegevens steeds strenger met de inwerkingtreding van de Algemene Verordening Gegevensbescherming per 25 mei 2018.

DGDO helpt bedrijven om hun digitale omgeving kritisch onder de loep te nemen en werkt daarbij vanuit diverse invalshoeken gericht op de mens, de organisatie en de techniek. Vooral de menselijke factor blijkt in de praktijk vaak de zwakste schakel in de cybersecurity. Bijna 80% van alle security-incidenten en datalekken binnen bedrijven wordt veroorzaakt door de eigen medewerkers. Door middel van diverse tools, waaronder een awareness training, helpt DGDO de bewustwording te verbeteren. 

Foto: DGDO-directeuren Christian Boertje en Erwin Hotting tekenen de oprichtingsakte

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!