Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
26-03-2018 | door: Redactie

Copaco IBM Think at PartnerWorld video update met Bjorn Peeters

Dutch IT-channel deed uitgebreid verslag van de IBM Think en PartnerWorld conferentie in Las Vegas. Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak tijdens IBM Think 2018 in een video interview met Bjorn Peeters (Product Manager IBM Software & Cloud Solutions bij Copaco Nederland) over de innovaties van IBM en kansen voor business partners.

IBM is volgens Copaco een wereldspeler op het gebied van hardware en software. De strategie van IBM is erop gericht om steeds meer business via het kanaal te laten lopen. Dit heeft veel voordelen resellers, aldus Copaco. Het IBM team van Copaco zorgt voor een kickstart. Copaco biedt trainingen en geeft de de juiste tools om proposities succesvol te vermarkten en helpen resellers om processen en marges te optimaliseren.

2tCloud

Copaco breidde onlangs haar 2tCloud portfolio uit met IBM Cloud infrastructure. Met IBM Cloud infrastructure kunnen resellers gemakkelijk een flexibele IT-omgeving creëren. Copaco biedt IBM Cloud infrastructure aan via het eigen cloud services delivery platform 2tCloud. Hierdoor kunnen partners snel en eenvoudig cloud services ontwikkelen, beheren, hosten en aanbieden aan klanten.

IBM Connections Cloud

In november 2016 introduceerde Copaco via 2tCloud al ‘IBM Connections Cloud’, een geïntegreerde set van social business oplossingen. Met de recente toevoeging van IBM Cloud infrastructure aan de IBM Marketplace propositie van Copaco, zijn resellers nu ook in staat om een volledige cloud infrastructuur in te richten voor klanten. De infrastructure catalogus van IBM Cloud bestaat onder andere uit cloud servers, storage, load balancers, firewalls en IP-adressen. Deze kunnen worden afgenomen in een flexibel abonnementsmodel op uur- of maandbasis, of op basis van gebruik (pay-per-use).

Over IBM Think

Think is de belangrijkste conferentie van IBM voor klanten en business partners. Think biedt volgens IBM nieuwe manieren voor visionairs, experts en denkers om de technologie te verkennen die de wereld verandert. Voor business partners biedt het mogelijkheden om onder andere te netwerken met klanten, IBMers en andere peers.

PartnerWorld op Think is de partnerconferentie van IBM, dat is ontwikkeld voor IBM Executive Business Partners.

Terug naar video overzicht
Cloud