Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
27-03-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

BPSolutions over IBM AI, Cloud en Watson innovaties

Dutch IT-channel deed uitgebreid verslag van de IBM Think en PartnerWorld conferentie in Las Vegas. Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak tijdens IBM Think 2018 in een video interview met BPSolutions directieleden Mark de Groot en Martijn van Veen over de innovaties van IBM zoals Watson en AI.

BPSolutions, een Data Analytics & Cloud Services Provider uit Driebergen, is onlangs door IBM gecertificeerd als Power Cloud Server Provider. De cloud- en managed services van BPSolutions in combinatie met de jarenlange ervaring en uitgebreid track record in ‘mission critical’ omgevingen, is een unieke toevoeging in het ecosysteem van IBM Partners en heeft ertoe geleid dat BPSolutions door IBM benoemd is tot IBM Power Cloud Service Provider.

Hybrid Cloud

Hybrid Cloud dienstverlening BPSolutions heeft al jaren een positie op de IBM Power markt voor zowel AIX als IBM i omgevingen. “Door onze jarenlange ervaring in complexe ERP omgevingen in combinatie met onze ultrasnelle backbone naar de Public Cloud providers zoals IBM Cloud, Amazon en Azure, is dit voor organisaties die een hybride cloud omgeving zoeken zeer interessant, zeker als zij ook een uitdaging hebben met ‘non-standard’ of ‘legacy’ omgevingen”, zegt Martijn van Veen.

Back-up en Disaster Recovery

BPSolutions heeft de afgelopen jaren zijn IBM kennis flink uitgebreid, waarbij de focus ligt op verschillende vormen van clouddienstverlening. Denk hierbij aan 'Back-up as a Service' en ‘Disaster Recovery’ uit de cloud, maar ook aan een Power- of Data Analytics (AI) platform. Daarnaast ondersteunt BPSolutions vanuit haar BPCloudServices divisie een groot aantal klanten op het gebied van Monitoring en Technische en/of Operationele beheertaken. Data Scientists van BPAnalytics helpen klanten ook zich te richten op de toekomst en data om te zetten in informatie.

Over Think

Think is de belangrijkste conferentie van IBM voor klanten en business partners. Think biedt volgens IBM nieuwe manieren voor visionairs, experts en denkers om de technologie te verkennen die de wereld verandert. Voor business partners biedt het mogelijkheden om onder andere te netwerken met klanten, IBMers en andere peers.

PartnerWorld op Think is de partnerconferentie van IBM, dat is ontwikkeld voor IBM Executive Business Partners.

 

Terug naar video overzicht
Cloud