Tectrade bestaat 25 jaar

27-03-2018 | door: Wouter Hoeffnagel

Tectrade bestaat 25 jaar

25 jaar geleden opende Nicolai Kippersluis CEO en founder van Tectrade de deuren van het kantoor in Zeist. Het bedrijf heeft door de jaren heen een enorm groei en transitie doorgemaakt en zich uiteindelijk begin 2015 in het huidige pand aan de oude haven van Culemborg gevestigd.

“Waar we ooit begonnen zijn als leverancier van IBM AS400 en Mainframe oplossingen is Tectrade inmiddels doorgegroeid naar een multi-vendor partner die gespecialiseerd is in IT-virtualisatie en datamanagement” aldus Kippersluis. “Met het huidige productportfolio zijn we in staat om complexe IT-vraagstukken te beantwoorden. Hierbij spelen kostenbesparing, het vereenvoudigen en het moderniseren van de IT-Infrastructuur een belangrijke rol. 25 Jaar ervaring met het optimaliseren van datamanagement zorgt ervoor dat wij een vertrouwde partner zijn bij de nu spelende Hybride Cloud vragen."

Visie op toekomstige datacenter

Veel organisaties overwegen een overstap naar de cloud en Tectrade helpen ze bij een goede voorbereiding op deze reis. Het bedrijf heeft een duidelijke visie over het toekomstige datacenter, waarbij IT als accelerator voor de business kan dienen. Tectrade werkt met vaste teams van experts bij haar klanten om hen zoveel mogelijk te ontzorgen.

Inmiddels werken er zo’n 35 enthousiaste specialisten bij Tectrade. Door haar eigen expertise te combineren met een uitgebreid netwerk van gespecialiseerde partners kan het bedrijf totaaloplossingen bieden voor uiteenlopende uitdagingen.

Terug naar nieuws overzicht