Redactie - 28 maart 2018

NETGEAR is prominent aanwezig op Tech Data Taste of Tomorrow

NETGEAR is prominent aanwezig op Tech Data Taste of Tomorrow image

NETGEAR is prominent aanwezig op het Tech Data Taste of Tomorrow event dat op 17 aprild in de Expo Haarlemmermeer  gaat plaatsvinden. Inschrijven voor het event kan hier.

NETGEAR staat daar met een stand maar ook op het SMART home paviljoen. Op de stands vertellen medewerkers van NETGEAR aan de bezoekers alles over Wireless, Switching, 4G, NaaS, IP camera’s, multi-room Wifi en NAS voor zowel de consument als voor de zakelijke omgevingen.

Inhoudelijk organiseert NETGEAR twee sessies tussen 14:30 - 15:15 uur

1e 20 minuten: Vergroot uw zakelijke effectiviteit met NETGEAR (Sergio Mandos)

Complexiteit van zaken als roaming, meerdere SSID's, beheer en ingewikkelde installatieprocedures behoren nu tot het verleden. Met de oplossingen van NETGEAR kunt u meerdere apparaten en meerdere netwerken van uw NETGEAR Insight Managed-switches, draadloze access points en ReadyNAS-netwerkopslag lokaal of extern configureren.

2e 20 minuten: NETGEAR: Het hart van uw SMART home (Jos Kleijhorst)

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van innovatieve thuis oplossingen voor in huis. Denk hierbij aan SMART home security, 4G routers, Orbi Wifi-systemen, Nighthawk Pro gaming routers en 10Gb switches. NETGEAR biedt voor alle thuisnetwerken de beste mogelijkheden.

https://tasteoftomorrow.nl/

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!