Witold Kepinski - 28 maart 2018

SPIE Nederland voegt zich bij Franse Kamer

SPIE Nederland voegt zich bij Franse Kamer image

Tijdens het laatste netwerkevenement van de Franse Kamer van Koophandel is Jacco Saaman, directeur Innovatie en Business Development van SPIE Nederland geïntroduceerd aan de Frans-Nederlandse zakengemeenschap. SPIE Nederland is onlangs lid geworden van de Franse Kamer, een netwerkplatform voor Franse bedrijven met een Nederlandse locatie.

De belangrijkste doelstelling van de Franse Kamer is het vergroten van de aantrekkingskracht van de Nederlandse markt op Franse bedrijven. Als die bedrijven eenmaal de beslissing hebben genomen om hun handelsactiviteiten in Nederland te ontwikkelen, kunnen zij een beroep doen op de diensten van de Franse Kamer zoals het zoeken van potentiële zakenpartners en klanten. De Franse Kamer biedt hen vervolgens een platform voor nieuwe ontmoetingen, uitwisseling van kennis en ervaringen en het promoten van hun imago binnen de Frans-Nederlandse zakengemeenschap.

De Franse Kamer een belangrijke partner is van French Tech. Deze organisatie, die zelf geen lokaal bestuur heeft, profiteert van het netwerk van de Franse kamer voor hun activiteiten.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!