Redactie - 28 maart 2018

SAP Anywhere CRM cloud service stopt ermee

SAP Anywhere CRM cloud service stopt ermee image

SAP bevestigt aan klanten dat het stopt met de SAP Anywhere CRM cloud service  die na twee jaar op de markt slechts een handvol actieve klanten heeft. SAP werkt met klanten om een ??nieuwe oplossing te vinden, zoals SAP Business One of SAP Business ByDesign. Elke klant die een contract heeft wordt geholpen.

Het SAP Anywhere-product was voornamelijk gericht op het kleinbedrijf thuiskantoor met slechts een handvol partners en werd gehost door SAP. Een woordvoerder van SAP zei dat er niet veel partners zijn die SAP Anywhere verkopen. De primaire partner voor de dienst was China Telecom.

Het SAP Anywhere exit werd ontdekt door The Register. "We moeten u helaas meedelen dat SAP de beslissing heeft genomen om de SAP Anywhere-service te beëindigen," zei een klantbrief van The Register. "We begrijpen dat dit misschien als een verrassing voor u komt, maar u kunt er zeker van zijn dat we deze beslissing niet hebben genomen zonder zorgvuldige overweging. We willen u een volledige terugbetaling aanbieden van de vergoedingen die door uw bedrijf aan SAP worden betaald onder de huidige looptijd van uw abonnement Dit aanbod is afhankelijk van uw acceptatie en bevestiging om afstand te doen van eventuele claims tegen SAP. "

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!