Capitar IT Group beheert 65.000 IAM accounts voor Jumbo

03-04-2018 | door: Redactie

Capitar IT Group beheert 65.000 IAM accounts voor Jumbo

Capitar IT Group maakt bekend dat het bedrijf de Access en Identity (IAM)-omgeving van supermarktketen Jumbo beheert. Dit meldt Peter Jurg, managing director bij Capitar.

Dit houdt in dat Capitar verantwoordelijk is voor het  onderhoud en beheer van het Jumbo’s IAM-systeem. Hieronder valt ook de authenticatie, autorisatie en gebruikersbeheer van 65.000 winkelmedewerkers tot het voorraad- en kassasysteem. Jumbo koos voor Capitar omdat het een ruime ervaring en brede kennis heeft in het bieden van managed services aan grote retail organisaties.

Jumbo maakt gebruik van het IAM-systeem One Identity, en zocht een partij die binnen 4 uur kon reageren op verzoeken en problemen. Dat is belangrijk, want zonder een goed werkend IAM-systeem kan het winkelpersoneel bijvoorbeeld niet in verschillende vestigingen werken. Om het hoge serviceniveau te garanderen verdiepte Capitar zich in de techniek en mogelijkheden van One Identity.

Na diverse trainingen bezit Capitar een 4-koppig team dat Jumbo vanaf eind februari 24/7 ondersteunt. Hierdoor kan Capitar op een efficiënte en veilige wijze de vele identiteits- en toegangsgegevens van Jumbo’s werknemers overzien en beheren.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security