Witold Kepinski - 31 maart 2018

BTC biedt totale ICT werkplek

Telecom en ICT-reseller BTC kan goed doorgroeien door de recente samenwerking met Main Mezzanine Capital die het bedrijf strategische ondersteuning en financiering biedt. Dit meldt Ronald Horn, medeoprichter van BTC, tijdens een event van investerings- en financieringsbedrijf Main Mezzanine Capital in Amsterdam. Tijdens het event werd er ingegaan op het veranderende financieringslandschap voor MKB ondernemingen.

Ronald Horn deelde zijn visie op de Nederlandse telecom en ICT markt en hoe BTC daarop inspeelt. BTC transformeert hierbij van telecomonderneming naar dé one-stop-shop aanbieder van ICT totaaloplossingen. Voor een volle zaal gaf Ronald Horn een enthousiaste en kleurrijke presentatie over de snelle ontwikkelingen in de telecommarkt. Zo werd de opkomst van mobiele telefonie besproken zoals de eerste portofoon in 1989, de KPN Greenpoint masten en de eerste Nokia 1011 GSM telefoons. Daarna volgde de snelle opkomst van het internet en mobiele netwerken waardoor veel meer mogelijkheden zijn met onder andere apps, connected cars en online werkplekken.

Unified Communication

BTC is sterk gegroeid en een succesvol bedrijf met een groeiende omzet en een gezonde winst. BTC zit nog steeds veel groeikansen, alleen niet meer puur alleen in de telecom, aldus Horn. “De telecom markt staat onder druk. Alles gaat naar mobiel. De markt gaat van voice communicatie naar unified communication, waarbij onder andere meer focus is op beveiliging en beleid van en rond data. De focus van BTC ligt op het verder uitbouwen van de positie in de ICT markt. BTC biedt daarbij complete digitale werkplek.”

Digitaal

De groei van BTC wordt mogelijk gemaakt door Main Mezzanine Capital, onderdeel van Main Capital dat zich richt op groeiende en winstgevende bedrijven in de software / ICT sector in de Benelux en DACH regio.  Door de samenwerking met Main Mezzanini Capital kan BTC zijn aanbod van digitale ICT-werkplek oplossingen, consultants en sales netwerk verder uitbreiden. Zo kunnen klanten voorzien van hoogwaardige ICT-oplossingen. Daardoor wordt volgens Horn een hoge klanttevredenheid bewerkstelligd doordat BTC bedrijven en organisaties ontzorgt rond de ICT werkplek met de nieuwste technologieën, toekomstbestendige oplossingen en een volledige implementatie.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!