Redactie - 05 april 2018

Active Archive aanwezig op Zorg & ICT 2018

Snelle toegang tot de juiste informatie is in de Zorgsector vaak letterlijk van levensbelang. Met de digitalisering van de gezondheidszorg, de invoering van nieuwe zorgsystemen en beeldverwerkingssystemen groeit de hoeveelheid digitale data enorm. Deze gigantische hoeveelheden van terabytes aan data vereisen goed datamanagement. Komt u niet uit de zorg dan zijn er wellicht behoorlijk wat overeenkomsten te ontdekken in de wijze waarop datamanagement ten uitvoer gebracht zou kunnen worden.

De Active Archive solution Active Archive is de oplossing voor (zorg)organisaties met enorme grote hoeveelheden data en een landings-platform voor machine learning en Artificial intelligence.

U bent natuurlijk ook van harte welkom op onze stand 01-C045 waar we u graag meer vertellen over deze en andere oplossingen voor optimaal datamanagement voor uw organisatie. U kunt zich hier eenvoudig inschrijven voor de presentatie (u krijgt hiermee automatisch gratis toegang tot de beurs).

Active Achive is een nieuwe innovatieve storage solution samengesteld op basis van object storage, S3, Cloud en cognitieve data management. API Powered en een mooie basis voor Data Science, AI en machine learning. Vendor lock vrij dus ook in alle storage omgevingen te gebruiken. Onze prachtige cliënten bevinden zich in alle voorkomende verticals met een nadrukkelijke aanwezigheid binnen de Big data omgevingen zoals de Hilversumse Broadcast & Media, Healthcare, CCTV /security specialisten, IoT Industries, Bancaire instellingen en Retail ondernemingen.

Zin en tijd om eens nader kennis te maken met deze prachtige oplossing? U bent van harte welkom van 17 t/m 19 april 2018

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!