DXC Technology levert As-a-Service oplossingen aan Robeco

05-04-2018 | door: Witold Kepinski

DXC Technology levert As-a-Service oplossingen aan Robeco

DXC Technology heeft de overeenkomst met de Nederlandse vermogensbeheerder Robeco vernieuwd. Robeco is een internationale organisatie met het hoofdkwartier in Rotterdam. In de vernieuwde overeenkomst biedt DXC nu ook digitale ‘as-a-service’-oplossingen, variërend van datacenter- en netwerkdiensten tot services voor security, monitoring en analytics. Voor Robeco draagt dit bij aan hun selectie van meest geschikte oplossingen om de wereldwijde ambities waar te maken.

Robeco levert als internationale vermogensbeheerder een selectie van actieve investeringsstrategieën aan zowel institutionele als private investeerders wereldwijd. Het bedrijf heeft zijn internationale business gestoeld op duurzame investering, kwantitatieve onderzoekstechnieken en continue innovatie.

DXC, al geruime tijd dienstverlener van Robeco, breidt met de nieuwe overeenkomst de services voor Robeco uit naar een volledige stack aan diensten in een leveringsmodel dat op de daadwerkelijke afname is gebaseerd.

Dit stelt Robeco in staat om voordeel te halen uit een cloud-enabled businessmodel dat zowel volledige flexibiliteit, als de benodigde stabiliteit en security biedt. Daarnaast verbetert het Robeco’s capaciteit om zich aan te passen aan veranderingen in de markt en maakt het innovatie en de toekomstige ontwikkeling van geavanceerde beleggingsinstrumenten en -producten mogelijk.

“Als onderdeel van de innovatiecultuur binnen Robeco streven we altijd naar de implementatie van nieuwe technologieën om ons vermogensbeheer te verbeteren, en om het slimmer en flexibeler te maken”, aldus Karin van Baardwijk (foto), COO van Robeco. “De flexibiliteit die met DXC’s ‘as-a-service’-oplossingen wordt geleverd, versnelt de time-to-market van onze nieuwe oplossingen voor onze klanten, waarbij rekening gehouden wordt met het vereiste niveau voor compliance en security. DXC geeft Robeco daarnaast de schaalbaarheid die essentieel is om onze internationale groeistrategie te ondersteunen.”

“Met deze overeenkomst toont DXC dat we competitief voordeel voor klanten als Robeco kunnen leveren”, aldus Coks Stoffer, managing director Nederland bij DXC Technology. “We zijn verheugd dat we Robeco kunnen ondersteunen in hun internationale groeistrategie.”

“Ons DXC-team is innovatief geweest”, aldus Jens-Thorsten Rauer, industry general manager Banking and Capital Markets, North and Central Europe bij DXC Technology. “Dit hebben we gedaan door de oplossing naar een digitaal ‘as-a-service’-model te transformeren op basis van de vereisten die we met de belangrijkste stakeholders van Robeco hebben besproken. We zijn er trots op Robeco op deze manier te helpen om continue innovatie en wereldwijde groei na te streven.”

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter