DasCoin codebase is beschikbaar op GitHub

DasCoin codebase is beschikbaar op GitHub

07-04-2018 | door: Witold Kepinski

DasCoin codebase is beschikbaar op GitHub

DasCoin, de op blockchain gebaseerde munt die voortkomt uit een digitaal asset systeem, heeft de broncode voor zijn blockchain op GitHub gepubliceerd. GitHub is een repository voor open source code die populair is bij enkele van 's werelds grootste cryptocurrencies. Het platform wordt gebruikt door veel potentiële klanten als een bestemming om code te analyseren alvorens aankoopbeslissingen te nemen.

DasCoin is een nieuwe cryptocurrency die draait op eigen geavanceerde next generation blockchain-technologie. Transacties via de DasCoin blockchain duren een paar seconden. Via de blockchain kan men DasCoin kopen of verhandelen en tevens producten kopen zoals smart contracts, testamenten en verzekeringen. De DasCoin blockchain is gebouwd in C++ en is gebaseerd op het grafeen platform van Bitshare. 

Bij het uitgeven van de code, bijna elk stuk van informatie over de blockchain van DasCoin wordt beschikbaar aan mening. Het enige deel dat privé blijft is DasCoin consortium blockchain node Architecture, verzachtend tegen aanvallen en toelaat zelfbestuur van het platform.

In een commentaar op de publicatie, DasCoin CEO Michael Mathias zei: "Wij geloven dat DasCoin unieke hybride model is een GameChanger voor onze industrie, het samenbrengen van de allerbeste kenmerken van de gecentraliseerde en gedecentraliseerde kaders in de cryptocurrency ruimte"

Einde Q1 2018 wordt DasCoin aangeboden op de externe valutamarkt. Er kan dan bij 60 miljoen bedrijven en winkels worden betaald met DasCoin. De koers van de DasCoin wordt bepaald door vraag & aanbod binnen de blockchain, aldus DasCoin.

https://github.com/techsolutions-ltd/dascoin-blockchain

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software