Witold Kepinski - 08 april 2018

Intersnack gebruikt Infor bij digitale transformatie

Intersnack gebruikt Infor bij digitale transformatie image

Infor, leverancier van branchespecifieke cloudoplossingen, kondigt aan dat Intersnack, producent van hartige snacks en eigenaar van 20 merken waaronder Chio en POM-BÄR, Infor heeft geselecteerd voor een cloudtransformatieproject van 10 jaar. Intersnack zal behalve Infor CloudSuite Food & Beverage nog 18 andere Infor-oplossingen gaan gebruiken. Infor ondersteunt Intersnack’s strategie voor digitale transformatie, ontwikkelt een modern platform om groei te realiseren en ondersteunt met zijn oplossingen vrijwel elk proces van alle merken van Intersnack in Europa. Dit meldt Maarten Leerdam, CEO van Intersnack.

Infor vervangt 17 verschillende ERP-systemen, waarvan een groot deel van SAP en Oracle zijn. Bijna elke grote bedrijfsapplicatie voor enterprise resource planning zal op Infor draaien, waaronder: human resources en talent management; financiële systemen; risicobeheer; onkostenbeheer; performance management; business intelligence; enterprise asset management; customer relationship management; inkoop en supply chain management.

Na een selectieprocedure viel de keuze op Infor vanwege zijn kennis en ervaring op cloudgebied. Daarnaast is de leverancier in staat oplossingen in een multi-tenant cloudomgeving te leveren en de digitale visie van Intersnack te ondersteunen. Ook de sterke referenties, uitgebreide F&B-functionaliteiten en de innovatieve visie rond digitale transformatie en Artificial Intelligence (AI) speelden een belangrijke rol in de keuze.

Intersnack heeft meer dan twintig merken en huismerken voor chips, noten en producten zoals tortilla’s. De samenwerking met Infor maakt deel uit van Intersnack’s digitaliseringsprogramma dat is ontworpen om wereldwijde processen te standaardiseren en harmoniseren. Naast het realiseren van een modern, schaalbaar platform om de integratie van nieuwe Intersnack-acquisities te versnellen, beoogt men ook groei te ondersteunen.

 

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!