Redactie - 10 april 2018

Nuance Communications kondigt OmniPage Server 2 aan

Nuance Communications kondigt OmniPage Server 2 aan image

Nuance Communications, Inc. kondigt OmniPage Server 2 aan, de nieuwste versie van Nuance OmniPage Server. Deze nieuwe versie is gebruiksvriendelijker dankzij flexibele configuratiemogelijkheden, API-enabled documentclassificatie en toepassingen in de cloud via Amazon Web Services en Microsoft Azure. Nuance OmniPage Server 2 bouwt verder op pluspunten van eerdere versies en vormt zo een betrouwbare, snelle en accurate oplossing om grote hoeveelheden documenten en beelden te converteren.

De belangrijkste verbetering aan OmniPage Server 2 is de bijgewerkte gebruikersinterface met een nieuwe, eenvoudigere set-up. Hierdoor is de oplossing al na enkele minuten beschikbaar en geschikt voor een nieuw type gebruiker. Organisaties zonder enige kennis van netwerk- of serverconfiguratie kunnen de software installeren en vrijwel onmiddellijk beginnen met grootschalige documentconversie. Direct na de installatie merken gebruikers die documentconversies configureren en uitvoeren hoeveel voordeel ze halen uit de verbeterde Web Conversion Client met zijn intuïtieve interface.

De conversie- en classificatiecapaciteiten van OmniPage Server 2 zijn onmisbaar voor documentautomatisering. Informatie die in documenten zit “opgesloten”, moet worden ontsloten - dat wil zeggen geconverteerd naar een leesbaar formaat voor een computer - en daarna getypeerd worden voor verdere, geavanceerde analyse. Met OmniPage Server kunnen organisaties analyses opstellen, op documenten gebaseerde bedrijfsprocessen stroomlijnen en informatie accuraat opslaan in een onbeperkt aantal mappen en submappen. Functies als “mapbewaking” detecteren PDF’s en beeldbestanden en zetten deze automatisch klaar voor conversie. Dit maakt de volledige workflow voor documentconversie efficiënter.

“OmniPage Server 2 is de veelzijdigste en krachtigste oplossing ooit om documenten te converteren,” aldus Tracey Mustacchio, senior vice president product & marketing van Nuance Document Imaging. “De nieuwe installatieprocedure is zo eenvoudig dat dealers en eindgebruikers vrijwel meteen aan de slag kunnen gaan. Tegelijk maakt de integratie met onze API voor documentclassificatie het converteren en classificeren van documenten nog efficiënter. Ten slotte biedt de mogelijkheid om de oplossing in de cloud te hosten gebruikers meer flexibiliteit, schaalbaarheid en robuustheid, zodat ze gelijke tred houden met hun groeiende behoefte aan documentconversie.”

Nuance OmniPage Server 2 converteert PDF-bestanden en andere populaire bestandstypes naar PDF’s die doorzoekbaar zijn en andere bestanden die gebruikers kunnen bewerken. Andere verbeteringen van de nieuwe versie zijn accuratere en snellere OCR-omzetting, ondersteuning voor talen met de schrijfrichting rechts naar links, zoals Arabisch en Hebreeuws, en een verbeterde Intelligent Workflow Runner, die in combinatie met de Workflow Designer eenvoudig meer complexe workflows kan creëren.

Ga voor meer informatie over Nuance’s OmniPage Server 2, inclusief de volledige lijst met verbeteringen, naar https://www.nuance.com/print-capture-and-pdf-solutions/optical-character-recognition/omnipage/omnipage-server-for-developers.html

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!