ESET lanceert nieuwe Direct Endpoint Management (DEM) plug-ins

09-04-2018 | door: Witold Kepinski

ESET lanceert nieuwe Direct Endpoint Management (DEM) plug-ins

ESET de uitbreiding van zijn MSP-aanbod aan met nieuwe ESET Direct Endpoint Management (DEM) plug-ins. Hierbij zijn twee bekende spelers uit het MSP-gebied, SolarWinds N-Central en Autotask (nu Datto), toegevoegd.

De eerste van de twee genoemde Remote Management and Monitoring (RMM) plug-ins integreren met SolarWinds N-Central’s console, waardoor installatieprocessen worden versneld en verbeterd door een directe verbinding te maken met ESET Endpoints. De tweede plug-in, Datto’s Autotask AEM, maakt ook een directe verbinding tussen ESET Endpoints en het populaire dashboard.

Het gebruik van de ESET DEM plug-ins betekent dat het niet langer een vereiste is voor MSP’s om de ESET Remote Administrator te installeren, noch extra vereisten voor servers of tussenliggende consoles. MSP’s kunnen sneller opstarten en draaien, en draaiend blijven met minder problemen die veroorzaakt worden door complexe integratie.

"ESET doet er alles aan om MSP’s te helpen de services te leveren die hun klanten nodig hebben." zegt Clayton Inge (foto), Senior Solution Advisor MSP bij ESET. "Vanuit het kanaal heeft ESET vele verzoeken ontvangen voor een alternatieve oplossing binnen de RMM oplossingen van Solarwinds N-Central en Autotask. Wij zijn trots dat partners de kracht van onze oplossingen kunnen combineren met hun vertrouwde management console, waarbij zij in een single pane of glass controle hebben over hun omgeving." Deze (DEM) RMM plug-ins ondersteunen ESET’s portfolio voor MSP’s en bieden toonaangevende integratie met een aantal van de meest populaire consoles die tegenwoordig worden gebruikt.

"Met de nieuwe ESET plug-in voor Autotask Endpoint Management heeft ESET de lat hoger gelegd voor wat mogelijk is met AEM plug-ins. Gedurende de samenwerking waren we erg onder de indruk van ESET’s kennis over AEM en hoe zij dit konden vertalen naar gebruikersvoordelen. Ze hebben er veel moeite in gestoken om er zeker van te zijn dat gebruikers van ESET en AEM een efficiënt support en securityproces hebben wanneer ze deze oplossingen in combinatie gebruiken." zegt Matthé Smit, Director of Product Management and Endpoint Management bij Datto.

Deze twee toevoegingen benadrukken ESET’s aanwezigheid in het MSP-landschap door het aantal van Direct Endpoint plug-ins naar 3 te verhogen.

Klik hier om meer te weten te komen over ESET’s MSP programma of zijn portfolio van plug-ins.

Terug naar nieuws overzicht
Security