Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
10-04-2018 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Westcon event belicht hoe succesvol te zijn in de toekomst

Westcon organiseerde onlangs haar Change for the Future evenement in het NBC in Nieuwegein. Daar werd ingespeeld op de verandering die organisaties en personen moeten overwegen om succesvol te blijven, gezien de huidige  technologische ontwikkelingen. De redactie van Dutch IT-channel was erbij en sprak onder andere met Ronald Werndly (Commercial Manager Westcon) over de relatie tussen Westcon en de leveranciers en met Theo Schutte (Sales Manager Westcon) over de relatie met Westcon en de resellers.

Arno Beker, Managing Director van Westcon Benelux deed de opening van het Change for Future event. Beker belichtte onder andere het samengaan van de UCC en Security units en portfolio om totaal oplossingen te kunnen bieden.

Bezoekers kregen inspirerende sprekers te zien en te horen. Spreker en (management) coach  Jan van Setten was de dagvoorzitter en sprak over hoe ‘verwarrend eenvoudig’ het is om over te gaan van anders denken naar anders doen.  Futurist en trendwatcher Tony Bosma sprak over Change Management en hoe resellers een anticiperende organisatie kunnen creëren. Carlijn Postma sprak over content marketing en hoe je tegenwoordig als bedrijf je klanten kunt bereiken. Ronald Mulder sprak over Blockchain en de impact hiervan op  de business en manier van zakendoen.

Voetbaltrainer Foppe de Haan sloot het event af met een keynote ‘Verandering in de sport leidt tot succes.’

Terug naar video overzicht
Security