Wouter Hoeffnagel - 10 april 2018

Yes Telecom reikt Yes Awards uit

Yes Telecom reikt Yes Awards uit image

Afgelopen maandag vond in de Werkspoorkathedraal te Utrecht Dé Yes Business Borrel van Yes Telecom plaats, waar ruim 400 genodigden uit de mobiele, vastnet en IT-sector aanwezig waren. Tijdens de dertiende editie van het exclusieve netwerkevenement, met als thema ‘Say Yes to the Future’, stond de toekomst van het partnership tussen Yes Telecom en haar Business Partners centraal. Een partnership waarin de kernwaarden Aandacht, Maatwerk, Flexibiliteit en Kwaliteit centraal staan, én waarin zij gezamenlijk solutions aanbieden die klanten de vrijheid geven om te ondernemen. Ook werden de felbegeerde Yes Awards uitgereikt aan de best presterende Business Partners en konden de gasten genieten van culinaire verrassingen in een inspirerende omgeving.

Dit jaar vond Dé Yes Business Borrel plaats in de Werkspoorkathedraal in Utrecht. Een immense industriële werkloods die bruist van de creativiteit en innovatie, passend bij het thema van het netwerkevent ‘Say Yes to the Future’. Algemeen Directeur Lothar Steegstra opende de avond en nam de genodigden mee in de transitie die de zakelijke provider de afgelopen tijd heeft doorgemaakt en de successen die, met name in de laatste helft van het jaar, zijn geboekt. “Door de groei van Yes Telecom is ook de kennis binnen de organisatie gegroeid. Dit heeft er toe geleid dat het aantal mobiele aansluitingen flink is gestegen en we de doelstellingen met betrekking tot de verkoop van Yes Mobiel Kantoor licenties hebben behaald. Daar zijn wij ontzettend trots op”.

Winnaars

Na de presentatie van Lothar Steegstra was het tijd voor de traditionele Yes Awards voor de best presterende Business Partners, uitgereikt door Sales Managers Jeroen Nauta en Michiel Kok. Ook dit jaar waren er zes categorieën en de winnende Business Partners zijn geworden:

Best Customer Solution Award: Wesotronic

Best Solution Partner Award: Contict

Lowest Churn Award: Telecom2Business 

Best Overall Performance Award: Defero Communication Solutions

Fastest Growing Partner Award: Nedcall Telecom

Loyalty Award: Van Hoppe Telecom

Het sluitstuk van het podiumprogramma was voor Manager Commercial Management & Marketing Thijmen Bosman. Hij keek samen met de genodigden vooruit naar een toekomst waarin solutions centraal staan, met het oog op de AVG-wetgeving en de uitfasering van ISDN. “Yes Telecom is een partner om de toekomst mee in te gaan met ondersteuning in alle facetten. Daarnaast komen wij met een nieuw, eenvoudiger portfolio én is er een netwerkactie, gericht op hosted telefonie. Dit zorgt ervoor dat onze Business Partners zich volledig kunnen focussen op de verkoop van solutions”.

Bekijk meer foto's op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Klik hier om de foto’s te bekijken van Dé Yes Business Borrel. 

ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!