Extreme Networks introduceert Extreme Capital Solutions

12-04-2018 | door: Witold Kepinski

Extreme Networks introduceert Extreme Capital Solutions

Extreme Networks, introduceert Extreme Capital Solutions, een dienst voor competitieve en flexibele financiering voor klanten, partners en prospects die geïnteresseerd zijn in de oplossingen van Extreme Networks.

Extreme Capital Solutions is een combinatie van Extreme’s CPEaaS-aanbod (CPE-as-a-Service) en de diensten van Brocade Network Subscriptions, dat recent werd overgenomen door Extreme Networks.

De nieuwe dienst is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van klanten en partners en biedt verschillende financieringsoplossingen onder één parapalu, inclusief lease, financiering tegen nul procent rente en een Extreme Networks-abonnement. Deze laatste optie biedt klanten de mogelijkheid om netwerkinfrastructuur aan te schaffen zonder investering vooraf. Met Extreme Capital Solutions zijn klanten in staat te investeren in de technologieën, oplossingen en diensten van Extreme Networks door de kosten voor hardware, software, onderhoud en training te bundelen tot één beheersbaar financieringsplan.

Klanten kunnen direct toegang krijgen tot Extreme Capital Solutions via Extreme Networks of via het wereldwijde partnernetwerk van de organisatie, inclusief system integrators, resellers, direct market-resellers en distributiepartners.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Netwerken