Redactie - 14 april 2018

Hogeschool Windesheim benoemt CoolProfs tot Senior Partner HBO-ICT

Hogeschool Windesheim uit Zwolle heeft IT-dienstverlener CoolProfs benoemd tot Senior Partner HBO-ICT vanwege de structurele bijdrage die het bedrijf levert voor het verrijken en verbeteren van het onderwijs van Windesheim. CoolProfs kreeg hiervoor een partnership-tegeltje uitgereikt.

Binnen het vakgebied HBO-ICT onderhoudt Hogeschool Windesheim een samenwerking met honderden organisaties uit het werkveld. CoolProfs is één van deze bedrijven en levert als zodanig sinds 2016 op structurele basis bijdrages in de vorm van het geven van gastcolleges over onder andere low-code applicatieontwikkeling.

Sikke Visser, docent Business IT&Management bij Windesheim: “We zijn erg te spreken over de manier waarop CoolProfs structureel en op aanstekelijke wijze een bijdrage levert aan praktijkgericht onderwijs in het semester Business Process Management.”

Eric ten Harkel, directeur en oprichter van CoolProfs: “We zijn vanzelfsprekend erg blij met deze erkenning van Windesheim. Het is inspirerend om op deze manier bij te kunnen dragen aan het beroepsonderwijs en leuk om met jonge mensen in contact te zijn.”

Als dank voor de bijzondere en doorlopende inzet mag CoolProfs zich Windesheim Senior Partner HBO-ICT noemen. Het bedrijf kreeg naast het tegeltje een vermelding op de Windesheim ‘Wall of Fame’ die een prominente plaats heeft in het hogeschoolgebouw in Zwolle.

CoolProfs zet zich op uiteenlopende manieren in voor kennisoverdracht. Zo vindt deze week ook zijn event CoolUp plaats waar verschillende partijen hun licht laten schijnen over het thema ‘Digital Experience’, waaronder CoolProfs-klanten RijkZwaan en Stedin, low-code leverancier OutSystems, en futuroloog en key-note speaker Kristian Esser. CoolUp2018 vindt plaats in het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam.

Fotobijschrift: Eric ten Harkel (links) en Frank de Jooden, docent/relatiebeheerder, onthullen de CoolProfs-vermelding op de Windesheim Wall of Fame.

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!