Redactie - 14 april 2018

Pien Oosterman en Debby Jansen aan het roer bij Levi9

Pien Oosterman (44 jaar) is per 1 april de nieuwe CEO van business technologyspecialist Levi9. Zij volgt Paul Schuyt op die negen jaar CEO was. Pien Oosterman kwam ruim jaar een jaar geleden van Sogeti waar ze als Chief Sales Officer commercieel eindverantwoordelijk was. In de rol van CEO gaat ze aan de slag met het verder vormgeven van de ambitie van Levi9: impact maken voor en met klanten. Haar rol als Chief Commercial Officer (CCO) is in maart overgenomen door Debby Jansen (47 jaar). Zij komt van Capgemini waar ze aan het hoofd stond van de academy.  

“Ik vind het een enorme eer en uitdaging om met Levi9 de toekomst in te gaan. Er ligt een fantastisch fundament waarop we verder kunnen bouwen aan een sterke cultuur en een klantgerichte organisatie”, aldus Pien Oosterman. Pien Oosterman werkt ruim 20 jaar in de IT-dienstverlening. Voordat ze in 2017 CCO van Levi9 werd, werkte ze 4 jaar bij Sogeti als Chief Sales Officer.  Daarvoor was ze met eenzelfde termijn Head of Procurement bij ING. In 2016 kreeg ze een plek in de Inspiring Fifty, een ranglijst van de 50 meest inspirerende vrouwen in tech.

Debby Jansen

De rol van CCO wordt vanaf 1 maart door Debby Jansen ingevuld. Zij was de afgelopen 2 jaar directeur van Capgemini Academy. In totaal was ze ruim 11 jaar werkzaam in diverse rollen bij het consultancybedrijf. Net als in haar vorige rol staan groei en ontwikkeling ook in haar functie van CCO bij Levi9 weer centraal. Debby Jansen: “Ik ben er om samen met onze klanten te werken aan groei, om in co-creatie technologie te creëren die business impact maakt en om een cultuur te bewaken die innovatie stimuleert. Ik heb er erg veel zin in.”

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!