Nog drie plaatsen beschikbaar voor The Future of Business Technology!Nog drie plaatsen beschikbaar voor The Future of Business Technology!Nog drie plaatsen beschikbaar voor The Future of Business Technology!Nog drie plaatsen beschikbaar voor The Future of Business Technology!
11-04-2018 | door: Redactie

Nog drie plaatsen beschikbaar voor The Future of Business Technology!

Dutch IT-channel organiseert op 17 mei 2018 ‘The Future of Business Technology’. Dit netwerk- en kennisevent met toonaangevende keynotes vindt plaats in het Omniversum te Den Haag. Het evenement is bijna uitverkocht, er zijn nog drie plaatsen over voor bedrijven die willen deelnemen aan dit Project van Dutch IT-channel. Naast de vertegenwoordigers van de industrie komen er ook meer dan honderd IT-beslissers op C-level. De Future of Business Technology maakt deel uit van de lustrum activiteiten van Dutch IT–channel.

Verschillende bedrijven uit de Nederlandse ICT-branche zijn partner van dit event en er zijn nog slechts 3 plaatsen beschikbaar. Partners ontvangen 4 kaarten voor het event op 17 mei en zal er een interview worden gemaakt met een spokesman (visionair) van de organisatie om het innoverende karakter en de visie van het bedrijf te delen met IT beslissers en de IT branche. Dit interview publiceren wij online in de speciale Future of Business Technology sectie op de platformen van Dutch IT–channel en Executive-People. Na afloop worden alle interviews gebundeld in het Future of Business Technology Magazine dat in mei verschijnt bij Dutch It – channel en Executive-People.

Event

Voor The Future of Business Technology is een mooi programma samengesteld. De sprekers zijn: trendwatcher Ruud Veltenaar, Gartner Research Director Erik van Ommeren, voormalig Waternet CDO Mario Kortman (nu werkzaam bij Deloitte) en Dr. Kate Devlin, Human Computer Interaction (HCI) en Artificial Intelligence (AI) specialist en docent verbonden aan het Department of Computing bij Goldsmiths, University of London.

Pierre Wind

Tijdens het event op 17 mei, zal de maaltijd het signatuur dragen van topkok Pierre Wind. Hij staat bekend om zijn verrassende, innoverende en futuristische kookkunsten. De geheel eigen stijl van Pierre zal het ‘The Future of Business Technology Event’ verrijken met ‘Future Cooking’.

Deelnemen?

Voor meer informatie over het pakket, het programma en deelname klik HIER

Voor reserveringen en vragen mail of bel:

Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl  |  06-23 53 03 99

Terug naar nieuws overzicht
Hardware