Witold Kepinski - 11 april 2018

Palo Alto Networks koopt Israëlische Secdo

Palo Alto Networks koopt Israëlische Secdo image

Palo Alto Networks koopt voor een onbekend bedrag het Israëlische Secdo. De acquisitie biedt geavanceerde endpointdetectie en respons, of EDR-mogelijkheden - inclusief unieke gegevensverzameling en visualisatie - voor Palo Alto Networks Traps geavanceerde endpointbescherming en het toepassingsraamwerk om hun vermogen te verbeteren om zelfs de stiekemste aanvallen snel te detecteren en te stoppen.

Het Secdo-team van elite-ingenieurs zal de diepgaande beveiligingsexpertise en -innovatie binnen de onderzoeks- en ontwikkelingsorganisatie van Palo Alto Networks aanvullen. De thread-level benadering van data-verzameling en -visualisatie van het bedrijf gaat veel verder dan de traditionele EDR-methoden, die alleen algemene gebeurtenisgegevens verzamelen, waardoor teams met beveiligingsoperaties gehackt worden terwijl ze proberen elke stap van een aanval te reconstrueren en kwaadaardige activiteit van normaal onderscheiden.

Eenmaal geïntegreerd met Traps en het Palo Alto Networks-platform, zullen deze rijke gegevens worden ingevoerd in de Logging Service en zullen applicaties die actief zijn in het Palo Alto Networks Application Framework meer precisie bieden om cyberaanvallen te visualiseren, te detecteren en te stoppen.

Verwacht wordt dat de overname tijdens het derde kwartaal van Palo Alto Networks zal worden afgerond, onder voorbehoud van de voldoening van de gebruikelijke sluitingsvoorwaarden.

WK

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!