C3 IoT en Microsoft versnellen AI in de enterprise
12-04-2018 | door: Redactie

C3 IoT en Microsoft versnellen AI in de enterprise

C3 IoT en Microsoft hebben een strategisch partnerschap aangekondigd om nieuwe technologische ontwikkelingen en go-to-market-initiatieven te leveren die de ontwikkeling van enterprise-AI- en IoT-applicaties versnellen. Het strategisch partnerschap tussen C3Iot en Azure versnelt volgens de betrokken partijen de ontwikkeling van enterprise-AI- en IoT-applicaties voor voorspellend onderhoud, dynamische voorraadoptimalisatie, precisietherapie, CRM en meer.

Als onderdeel van dit partnerschap zullen de bedrijven een "better together" -oplossing creëren, bestaande uit het C3 IoT Platform, een low-code, hoge productiviteit PaaS voor het schalen van AI en IoT voor ondernemingen, volledig geïntegreerd om te werken op Microsoft Azure. C3 IoT maakt gebruik van Microsoft Azure als een geprefereerd cloudplatform en maakt gebruik van de kracht van zijn intelligente mogelijkheden. De bedrijven zullen strategieën voor co-marketing en co-selling uitvoeren die de distributie wereldwijd snel opschalen, evenals een intensieve training voor toegewijde teams om de tijd van klanten om te waarderen te versnellen.

Nauwe samenwerking tussen Microsoft en C3 IoT zal klanten in staat stellen sneller en sneller AI-gebaseerde applicaties te ontwikkelen en te implementeren voor transformatieve use-cases, zoals AI-voorspellend onderhoud, dynamische voorraadoptimalisatie, precisietherapie en CRM.

"Het partnerschap tussen Microsoft en C3 IoT is belangrijk omdat het ons in staat stelt om onze bestaande investeringen in data-infrastructuur te optimaliseren en tegelijkertijd de tijd te winnen om op AI-gebaseerde applicaties te waarderen, waardoor Shell onze klanten beter van dienst kan zijn met nog meer behendigheid en efficiëntie", aldus Erik Betz, Vice President, Architecture, Platforms en Data, Shell.

"Met deze samenwerking bundelen twee marktleiders hun krachten om digitale transformatie bij 's werelds toonaangevende organisaties te stimuleren", zegt Thomas M. Siebel, CEO van C3 IoT. "Door het marktbereik van Microsoft te combineren met de verbluffende kracht van Microsoft Azure en de mogelijkheden van het C3 IoT AI-platform, zullen we de acceptatie van AI, IoT en elastische cloud computing wereldwijd drastisch versnellen."

"C3 IoT heeft een opwindende visie, bewezen technologie en heeft het succes van klanten in alle sectoren aangetoond, waardoor ze een uitstekende partner zijn voor het implementeren van 3M's digitale transformatie-initiatieven", aldus HC Shin, Vice President en Executive Vice President van 3M. "Met tastbare bedrijfsresultaten van de aanvankelijk voorspellende analyse- en supply chain-analysetoepassingen, zijn we van plan de C3 IoT en Microsoft Azure-oplossing te schalen binnen onze onderneming. Op deze manier combineert 3M data science in materiaalwetenschap, transformeert het hoe we producten ontwerpen en leveren en onze klanten beter van dienst zijn. "

"AI is een van de meest transformerende technologische paradigma's van onze tijd in zijn vermogen om bedrijven, samenlevingen en economieën meer macht te geven om meer te bereiken", aldus Judson Althoff, Executive Vice President van Worldwide Commercial Business, Microsoft. "De beproefde technologie van C3 IoT en de sterke klantrelaties maken van hen een ideale partner om vooruit te helpen op AI-gebaseerde oplossingen gebaseerd op de intelligente cloud."

Het C3 IoT-platform is nu beschikbaar op Microsoft Azure en volledig geïntegreerd met een uitgebreide reeks Azure-services, waaronder Azure IoT Hub, Azure Machine Learning en big data en geavanceerde analyse-oplossingen.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud, IoT, data
Cloud