Fujitsu NetApp NFLEX oplossing beschikbaar in Nederland

13-04-2018 | door: Witold Kepinski

Fujitsu NetApp NFLEX oplossing beschikbaar in Nederland

De NFLEX Converged Infrastructure oplossing die in 2017 werd aangekondigd door Fujitsu als NetApp, is nu beschikbaar voor klanten in Europa, het Midden Oosten en Afrika (EMEA). NFLEX is ontworpen om de implementatie en bediening van virtuele applicatie omgevingen in datacenters te vergemakkelijken. Het aanbod bestaat uit een simpele, klaar-om-te-draaien infrastructuuroplossing voor middelgrote en grote ondernemingen.

The NFLEX Converged Infrastructure oplossing biedt modulaire systeemschaling, geïntergreerd systeembeheer en single-call ondersteuning van Fujitsu en NetApp. De volledig voorgeconfigureerde oplossing stelt bedrijven in staat hun implementatie- en operationele kosten fors te verlagen en maakt toekomstige groei mogelijk door naar wens rekenkracht en opslagcapacteit flexibel op te schalen. Wanneer de werkdruk toeneemt, kan NFLEX dankzij voorgeconfigureerde en volledig aanpasbare uitbreidingspakketen gemakkelijk worden uigebreid, aldus de twee partners.

De kern van NFLEX bestaat uit de meeste recente Fujitsu PRIMERGY CX400 M4 servers en NetApp’s hybride- en geheel flash opslagsystemen. Deze single-rack bereken- en opslagoplossing biedt zowel een verbeterde levering als prestatie van de geboden diensten, die kan worden aangepast naar specifieke wensen. Zowel on-premise, in de cloud als in Hybrid-IT omgevingen verhoogt NFLEX de prestaties en productiviteit van datacenters door tegen lagere kosten hoogwaardige IT-diensten te leveren zo beweren NetApp en Fujitsu.

Fujitsu en NetApp hebben NFLEX ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in hun achterhoofd. Hierbij konden ze bouwen op hun 20 jaar lange samenwerking. Een belangrijke focus was het sterk versimpelen van de end-to-end ervaring van klanten, beginnend bij de aankoop. Deze aanpak is van toepassing op alle fases: van implementatie tot operaties, met inbegrip van systeemondersteuning. Het resultaat is een IT-infrastructuur gebouwd op een combinatie van beproefde, industrieleidende technologiën, gebouwd op een stevig industriepartnerschap aldus NetApp en Fujitsu.

Prijzen en beschikbaarheid
De NFLEX Converged Infrastructure oplossing kan per direct besteld worden in de EMEA regio. Prijzen en beschikbaarheid kunnen per regio verschillen.

Terug naar nieuws overzicht
Hardware