Redactie - 12 april 2018

NetApp Damecon CloudFirst webinar

NetApp heeft vorig jaar een programma geïnitieerd genaamd CloudFirst. Doel van dit programma is om partners te ondersteunen die haar klanten voorzien van een bewezen architectuur binnen publieke cloud omgevingen als Amazon, Microsoft, Google en IBM Bluemix. Damecon (en haar zusterorganisatie Cloubrid) is geselecteerd als een van 50 partners (wereldwijd) in dit programma.

Daarbij is Damecon tevens geselecteerd als enige Cloudfirst partner in Nederland om deel te nemen aan een uitgebreid marketing programma. Onderdeel van dit unieke programma is het verzorgen van een studio webinar op 26 april 2018 11.00u.

Tijdens dit interactieve live webinar worden een vijftal key vraagstukken (zie onderstaand) besproken die deel uit maken van een transitie naar een hybride/multi cloud omgeving:

 Implementeer een Managed Service model om een hybride omgeving te beheren.

Sla data daar op waar deze hoort en borg toegang.

Behoud regie en controle over data in lijn met wet- en regelgeving.

Hoe kan vanuit een Service Level Agreement mijn data beheerd worden zonder silo’s.

Behoud controle over de kosten.

Het webinar wordt verzorgd door NetApp, Amazon Web Services en Damecon. Tijdens dit webinar wordt tevens stilgestaan bij DataFabric as a Service. Een op NetApp DataFabric gebaseerde dienstverlening waarin alle benodigde elementen zijn opgenomen opdat er probleemloos gebruik gemaakt kan worden van alle voordelen die de publieke cloud biedt, maar dan zonder de nadelen!

Geïnteresseerd? Aanmelden kan via www.damecon.com/webinar

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!