Cisco benoemt Mark Garrett tot directielid

13-04-2018 | door: Witold Kepinski

Cisco benoemt Mark Garrett tot directielid

Cisco heeft Mark Garrett met onmiddellijke ingang benoemd tot directielid. Garrett is de voormalige Adobe Systems CFO en heeft een lange geschiedenis in technologie financiering en accounting. Het bestuur van Cisco is hierdoor uitgebreid naar twaalf leden.

Voorafgaand aan zijn tijd bij Adobe was Garrett senior VP en CFO van EMC's Software Group, evenals executive VP en CFO van Documentum voordat het werd overgenomen door EMC. "Ik ben erg blij dat Mark toetreedt tot het bestuur van Cisco en meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van financieel management in technologie zal bieden," zegt CEO Chuck Robbins.

Adobe benoemt John Murphy tot executive vice president en Chief Financial Officer (CFO). Murphy neemt de CFO-rol over van Adobe EVP en CFO Mark Garrett. Murphy rapporteert aan de voorzitter en CEO van Adobe, Shantanu Narayen. In deze nieuwe functie houdt Muprhy toezicht op Adobe’s boekhouding, bedrijfsvoering en prijsstelling, financiële planning en analyse, financiële verslaglegging, investeerdersrelaties, interne audit, salarisadministratie, inkoop, SEC-rapportages, belasting en financiën.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter