Witold Kepinski - 13 april 2018

SonicWall kondigt Capture Cloud Platform aan

SonicWall kondigt Capture Cloud Platform aan image

Security specialist SonicWall introduceert het SonicWall Capture Cloud Platform, dat veiligheid, management, analytics en real-time threat intelligence nauwsluitend integreert in het volledige netwerk van het bedrijf, e-mail, mobiele en cloudbeveiligingsproducten. SonicWall introduceert ook nieuwe en verbeterde producten in haar portfolio van hardware, virtuele appliances en endpoint clients.

De betekenis van het verenigde en verbonden SonicWall Capture Cloud Platform wordt benadrukt door het escalerende dreigingslandschap. Alleen al in het eerste kwartaal van 2018 ondervond de gemiddelde SonicWall-klant 7,739 malware-aanvallen, een jaar-op-jaar stijging van 151 procent; 335 van deze aanvallen werden verborgen met behulp van SSL / TLS-codering. Het SonicWall Capture Cloud Platform identificeerde ook meer dan 49.800 nieuwe aanvalsvarianten in het eerste kwartaal, met SonicWall Real-Time Deep Memory InspectionTM (RTDMI) ter identificatie van 3.500 nooit eerder geziene varianten.

"Het winnen van de cyber-wapenwedloop vereist een consistente, flexibele en betrouwbare stroom van real-time cyber threat intelligence", aldus SonicWall President en CEO Bill Conner (foto). "Het nieuwe SonicWall Capture Cloud Platform zorgt ervoor dat organisaties altijd worden beschermd door de allerlaatste informatie - updates, handtekeningen en waarschuwingen - om hun netwerken automatisch te verdedigen tegen de meest geavanceerde cyberaanvallen."

Lees meer hier.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!