Mixit sluit partnership met Betty Blocks

16-04-2018 | door: Witold Kepinski

Mixit sluit partnership met Betty Blocks

Mixit heeft voor Betty Blocks low code/no code firmament gekozen om op een laagdrempelige en snelle manier prototypes van oplossingen te bouwen en te toetsen waardoor er snel concreet resultaat behaald kan worden.

Het Betty Blocks aPaaS (applicatie-platform as a service) stelt volgens Mixit organisaties in staat sneller en effectiever te innoveren. Zowel Betty Blocks als Mixit weten dat innovatie start op de werkvloer. Resultaat uit digitalisering wordt pas echt behaald als medewerkers de ambities intern kunnen waarmaken.

"Wij geloven dat medewerkers waarmaken wat je aan klanten belooft. Hoe beter je de medewerkers en het werkproces ondersteunt, hoe beter je de beloftes kunt naleven. Betty Blocks is het perfecte platform om applicaties te bouwen, zonder dat je er developers voor nodig hebt. Je co-creëert nu met de eindgebruiker, wat het innovatieproces enorm versnelt" aldus Jean Pierre Martens van Mixit.

Verbeterd ontwikkelproces

Betty Blocks is volgens Martens een ideale partner voor Mixit vanwege de gebruiksvriendelijkheid, flexibiliteit en ongekende mogelijkheden van het platform. "De inzet van Betty Blocks transformeert echter ook het ontwikkelproces naar de ideale digitale werkplek. Voorheen werden designs nog op papier aangeleverd en prototypes gebouwd door een externe ontwikkelaar, nu bouwt Mixit zelf een proof-of-concept in het Betty Blocks platform. Dit bevordert niet alleen het proces, maar ook de klantenservice, omdat er geen tussenpartij meer nodig is. De feedback van de klant kan direct verwerkt worden in het prototype, ook na de testfase."

WK

Terug naar nieuws overzicht
Software