Harco Enting wordt General Manager Kaspersky Lab Benelux

16-04-2018 | door: Witold Kepinski

Harco Enting wordt General Manager Kaspersky Lab Benelux

Kaspersky Lab heeft met ingang van april een nieuwe General Manager in de Benelux. Harco Enting (47) neemt het stokje over van Martijn van Lom die de Europese marketingorganisatie gaat leiden. Voor zijn dienstverband bij het cybersecurity bedrijf was Enting actief als Public Sector Directeur bij Microsoft in Nederland. Hij heeft 22 jaar ervaring in de ICT-sector en rapporteert nu aan Ilijana Vavan, Managing Director voor Kaspersky Lab in Europa.

Enting startte zijn loopbaan in de ICT bij KPN. In 1998 stapt hij over naar Microsoft waar hij vervolgens 13 jaar diverse commerciële functies heeft bekleed in binnen- en buitenland. Daarna was hij twee jaar werkzaam als Commercieel Directeur bij Noordhoff Uitgevers. In 2014 keerde hij terug bij Microsoft als Directeur verantwoordelijk voor de marktsegmenten overheid, gezondheidszorg en educatie. Enting woont samen en heeft twee kinderen. In zijn vrije tijd doet hij aan hardlopen, kickboksen en leest hij graag (auto)biografieën.

"Harco heeft uitgebreide ervaring in onze sector. Met zijn gedrevenheid en hart voor het vak ben ik ervan overtuigd, dat hij de juiste persoon is om ons bedrijf in de Benelux verder te laten groeien. Zijn aandacht gaat uit naar het verder versterken van onze partner- en klantrelaties in zowel de consumenten- als zakelijke markt, “ zegt Ilijana Vavan, Managing Director voor Europa.

“Kaspersky Lab heeft een geweldige missie. Voor mij een hele eer om bij te dragen aan het veiliger maken van onze digitale samenleving. Iedereen heeft het recht om te leven zonder angst voor cybercrime. Ongeacht of je burger, bedrijf of overheidsinstantie bent. Het is onze uitdaging de toenemende cybercriminaliteit samen met onze partners en klanten een halt toe te roepen,” vertelt Harco Enting, de nieuwe General Manager van Kaspersky Lab Benelux.

Terug naar nieuws overzicht
Security