Cisco introduceert nieuwe e-mailbeveiligingsservices met Connectwise en Agari

17-04-2018 | door: Witold Kepinski

Cisco introduceert nieuwe e-mailbeveiligingsservices met Connectwise en Agari

Cisco introduceert nieuwe e-mailbeveiligingsservices om phishing- en spoofingaanvallen effectiever te voorkomen zo meldt het tijdens de RSA-conferentie 2018. Ongeacht hoezeer het dreigingslandschap verandert, kwaadaardige e-mail en spam blijven belangrijke hulpmiddelen voor tegenstanders om malware te verspreiden, en veel van deze bedreigingen bereiken het eindpunt. Organisaties moeten hun eigen bedrijfsdomeinen beschermen tegen misbruik als het afleveringsmechanisme van kwaadwillende e-mails, en hun interne gebruikers beschermen tegen phishing- en spoofing-aanvallen van e-mails met verdachte afzenders.

Cisco zegt deze problemen aan te pakken door effectiever misbruik van e-mailidentiteit bij phishing-aanvallen te voorkomen. Cisco heeft een OEM-overeenkomst gesloten met Agari om nieuwe services te verkopen en verkopen die het product voor e-mailbeveiliging verbeteren.

De nieuwe e-mailbeveiligingsservices die zijn geïntroduceerd omvatten:

Cisco Domain Protection: automatiseert het proces van het gebruik van e-mailverificatie om phishing te voorkomen, beschermt merken tegen fraude en handhaaft e-mailbeheer door analyse, bijwerking en actie tegen afzenders die hun domein misbruiken om kwaadwillende e-mail te verzenden. Deze service maakt gebruik van op een domein gebaseerde berichtverificatie, rapportage en conformiteit (DMARC), een standaard voor e-mailverificatie en real-time rapportage aan domeingebruikers over niet-compatibele e-mails die vanuit hun domeinen worden verzonden. In de toekomst zal dit een vereiste zijn voor veel organisaties en vanaf oktober 2017 heeft het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid federale instanties met .gov e-maildomeinen opdracht gegeven het strikte DMARC-beleid tegen oktober 2018 volledig uit te voeren.

Cisco Advanced Phishing Protection: voegt geavanceerde machineleermogelijkheden toe aan Cisco Email Security om geavanceerde identiteitsmisleidingsaanvallen voor inkomende e-mail te blokkeren door de dreigingshouding te beoordelen. Het maakt ook gebruik van zowel globale als lokale telemetriegegevens in combinatie met analyse en modellering om de reputatie en authenticiteit van afzenders te valideren. Dit helpt organisaties te begrijpen welke e-mails doelgerichte phishing- en zakelijke e-mailcompromis (BEC) -aanvallen bevatten, zodat alleen legitieme e-mails een postvak IN van een werknemer bereiken.

Connectwise

Om klanten van elke omvang in staat te stellen de voordelen van deze nieuwe mogelijkheden te realiseren, breidt Cisco de relatie met ConnectWise uit, zodat managed service providers (MSP) Cisco Security als onderdeel van hun portfolio kunnen aanbieden. De uitgebreide relatie biedt het nieuwe ConnectWise Advanced Security Dashboard. Dit cloudbeheerplatform is volledig geïntegreerd met de ConnectWise Manage-bedrijfsbeheeroplossing en vult ConnectWise Unite aan met Cisco, de bestaande portal voor MSP's op basis van cloudgebaseerde producten van Cisco. Het nieuwe ConnectWise Advanced Security Dashboard biedt MSP's de mogelijkheid om beheerde beveiligingsservices te leveren met Cisco's beveiligingsportfolio, waaronder Cisco AMP voor Endpoints, Cisco Umbrella, Cisco Stealthwatch Cloud, Cisco Adaptive Security Appliances, Cisco Next-Generation Firewall en Cisco Meraki MX huishoudelijke apparaten.

"Cisco begrijpt dat voor de bescherming van werknemers en hun endpoints meer nodig is dan alleen antivirus: aanvallers gebruiken het internet, e-mail en het netwerk als vectoren om het eindpunt te overschrijden", aldus Jeff Reed, Senior Vice President of Product voor Cisco's Security Business Group. "We bieden een betere bescherming van werknemers door middel van door de cloud geleverde verdediging tegen bedreigingen die op het internet worden gehost." Cisco is nu ook een van de weinige organisaties die de weg effenen voor het elimineren van misleiding van e-mailidentiteit. "Door ons uitgebreid partnerschap, investeringen en technologische innovaties zijn we toegewijd om onze klanten de beste bescherming van e-mail en eindpunt te bieden. "

Terug naar nieuws overzicht
Security