Wouter Hoeffnagel - 18 april 2018

Dell Boomi geeft partnerprogramma nieuwe structuur om

Dell Boomi geeft partnerprogramma nieuwe structuur om image

Dell Boomi maakt bekend dat het channel partner programma van het bedrijf grondig is vernieuwd. Het nieuwe Boomi Global Partner Program biedt een duidelijk kader voor de samenwerking met en ondersteuning door Boomi. Daarbij is nu ook een nieuw partnerportaal gelanceerd.

Onderdeel van de uitbreiding is onder meer dat Boomi partners nu twee routes aanbiedt om zich op specifieke terreinen te kunnen onderscheiden:

Partner Integration Accelerator Program – dit programma helpt partners praktische ervaring op te doen en optimaal gebruik te maken van Boomi’s best practices. Het is ontwikkeld om partners te ondersteunen en snel te informeren, om zelfstandig kennis op te doen en op eigen kracht integratieprojecten op te kunnen leveren

Partner Competency Recognition – voor het ontwikkelen van vaardigheden in de gehele sales en delivery cyclus, om de inzet van partners voor verkoop, ontwerp en implementatie te erkennen.

Om de voordelen voor partners verder te vergroten is het Boomi Global Partner Program uitgebreid met vier deelnameniveaus: Authorized, Advanced, Select en Elite. Op elk niveau kan een partner aanbrengbonussen verdienen of optreden als Managed services leverancier of reseller van Boomi-producten.

Alle Boomi Partners kunnen met het vernieuwde en uitgebreide programma de betrouwbare tools, technologieën en services bouwen, leveren en ondersteunen dankzij de veelzijdigheid van het toonaangevende Boomi-platform. Met de keuze voor Boomi als voorkeursplatform voor digitale connectiviteit kiezen partners voor innovatie van producten en diensten. Ze hebben daarmee toegang tot een schaalbaar, op competenties gebaseerd programma, waarmee ze snel nieuwe mogelijkheden en producten op de markt kunnen brengen. Bovendien biedt het programma de mogelijkheid om met diverse businessmodellen productaanbod en dienstverlening uit te breiden en nieuwe markten aan te boren.

“Boomi’s wereldwijde partner ecosysteem is gericht op het succes van onze gezamenlijke klanten”, aldus Max van Eeghen, director EMEA sales en business development bij Dell Boomi. “Dat doen we door organisaties te helpen alles met elkaar te verbinden en overal op elk kanaal, apparaat of platform actief aanwezig te zijn. Het Dell Boomi Global Partner Program is opnieuw ingericht om onze partners vandaag en in de toekomst te ondersteunen in de groei van hun activiteiten bij onze gezamenlijke klanten”.

Nieuw partnerportaal
Boomi heeft bovendien een nieuw partnerportaal gelanceerd. Dit portaal is een belangrijk element voor de ondersteuning van partners, het vergroten van de betrokkenheid van channel partners en bij het aansluiten van nieuwe partners. Het nieuwe partnerportaal biedt opleidingen, materiaal voor pre-sales en sales, marketingondersteuning, implementatiewijzers en support. Bestaande Boomi-partners kunnen zich online aanmelden: https://partners.boomi.com/register/.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Boomi Global Partner Program en over de ondersteuning door Boomi bij de ontwikkeling van organisaties tot ‘Connected Businesses’, kijk op: https://boomi.com/partners.

 

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!