Wouter Hoeffnagel - 18 april 2018

It2grow brengt oplossingen van Avi Networks op de markt

It2grow, gespecialiseerd in cloud computing en Software-as-a-Service oplossingen, neemt de oplossingen van Avi Networks op in haar aanbod. Hiermee biedt It2grow haar klanten flexibele, schaalbare en beheersbare netwerken.

Als onderdeel van de samenwerking gaat It2grow een software-defined application delivery-oplossing leveren die inzicht geeft in de status van het netwerk in elke omgeving. Met behulp van de flexibele applicatiediensten van Avi Networks kan It2grow infrastructuren aanleggen middels software-defined networking.

Patrick Louwe, directeur bij It2grow: “Avi Networks biedt oplossingen die voorheen niet verkrijgbaar waren. Onze klanten hebben behoefte aan inzicht in de status van het netwerk en applicatieperformance. Met deze oplossing bieden wij onze klanten overzicht en inzicht en weten wij altijd de vinger op de zere plek te leggen. Daardoor kan je heel snel schakelen en presteert het netwerk optimaal. Wij merken bovendien dat veel grote klanten hun fysieke omgeving inruilen voor een omgeving waarin software een grotere rol gaat spelen. Avi Networks speelt in op deze ontwikkelingen en biedt een software-defined platform dat kosten-efficiënt en schaalbaar is.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!