Witold Kepinski - 18 april 2018

Scality ontvangt 60 miljoen dollar aan nieuwe financiering

Scality, aanbieder van software voor gedistribueerde bestands- en objectopslag en multi-cloud gegevenscontrole, heeft aangekondigd dat het een aanvullende financieringsronde van 60 miljoen dollar heeft afgesloten voor het blijven uitvoeren van zijn technologie-innovatiestrategie, aangezien het multi-cloud echt voor zijn klanten.

Sinds de laatste financieringsronde in 2015 heeft Scality vooruitgang geboekt in de technologie en heeft het talloze onderscheidingen en onderscheidingen ontvangen van analisten, branchegroepen en kanaalorganisaties voor de Scality RING Software Defined Storage, waaronder een leidende positie in het beroemde Gartner-kwadrant . Als de grootste onafhankelijke leverancier in zijn ruimte, blijft Scality nieuwe logo's toevoegen zo snel als het zijn voetafdruk met bestaande vergroot; nu meer dan 200 klanten tellen, allemaal met opslagvoetafdrukken gemeten in petabytes. Deze laatste financieringsronde omvat deelname van alle bestaande investeerders, personeel van Scality en een nieuwe investeerder, Harbert European Growth Capital.

De financiering werd verzorgd door Silverpeak, een op Europa gebaseerde, op technologie gerichte onafhankelijke investeringsbank. Deze ronde brengt de totale financiering van het bedrijf tot nu toe op 152 miljoen dollar. Scality zal de nieuwe infusie gebruiken om zijn gedurfde investeringen in engineering te versnellen om te innoveren op manieren die IT transformeren en het pad naar waardecreatie met gegevens vereenvoudigen.

Cloud

"Scality heeft een geschiedenis van primeurs in de sector: eerst een S3-interface aanbieden in 2010; eerst met native scale-out bestandsysteeminterfaces in 2013; eerste om Docker in 2015 te adopteren; en als eerste om multi-cloud datacontrole met Zenko in 2017 te introduceren, "zei Jerome Lecat (foto), CEO van Scality. "We zijn er erg trots op dat onze klanten blij zijn met de betrouwbaarheid, prestaties en kosteneffectiviteit van onze oplossingen, en tegelijkertijd prijzen ze ons voor onze vooruitstrevende aanpak. De Vierde Industriële Revolutie is een echte kracht, daagt elk bedrijf uit in zijn bedrijfsmodel en daagt elke IT-afdeling uit. We helpen onze klanten om klaar te zijn. Technologie is niet het doel; innovatie is wat ons in staat stelt om te leveren wat onmogelijk leek: vrijheid en controle tegelijkertijd. Dankzij Scality, bedrijven en serviceproviders kunnen hardware lock-in en cloud lock-in voorkomen; terwijl het enorme hoeveelheden data-groei accommodeert en waarde uit data haalt."

Back-up

Het vereenvoudigen van multi-cloud is van cruciaal belang voor succesvolle Enterprise IT vandaag, aldus Lecat. De doorbraken van Scality in multi-cloud-technologie in het afgelopen jaar zijn zowel revolutionair alsevolutionair, omdat het cloud-DNA van het bedrijf diep doordringt. Scality is een kerncomponent van cloudservices in verschillende sectoren en gebruiksscenario's voor bedrijven die gebruikmaken van cloud, waaronder financiële diensten, productie en andere Global 2000, Media en Entertainment en medische instellingen. Het bedrijf heeft grote klanten waaronder Rackspace, Orange, KDDI, DMM.com, Telstra, Bloomberg Media, Dailymotion, Lancaster General Health (Penn Medicine), Poole Hospital NHS Foundation Trust, Banque Natixis, SNCF en meer. Enterprise IT eenvoudiger maken met flexibele bestands- en objectinterfaces, inclusief industriestandaard S3, en solide integratie met toptoepassingen in verschillende gevallen, Scality heeft succesvolle klanten die Veeam, Commvault, gebruiken Oracle RMAN en IBM Spectrum Protect voor back-up; Broadpeak, Aspera en Vizrt voor distributie van M & E-inhoud; en Philips, McKesson en Carestream voor medische beeldvorming - en meer over andere applicaties en use-cases.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!