Witold Kepinski - 19 april 2018

Ziften kondigt lidmaatschap van Microsoft Intelligent Security Association aan

Ziften kondigt lidmaatschap van Microsoft Intelligent Security Association aan image

Ziften, een leverancier van end-point zichtbaarheid en controle voor clientapparaten, servers en cloud-VM's, heeft haar lidmaatschap aangekondigd in de nieuw gecreëerde Intelligent Security Association waarmee partnerschappen worden opgericht om te verdedigen tegen een wereld van verhoogde bedreigingen.

Zelfs de beste verdedigingen kunnen worden geschonden en beveiligingsteams moeten sneller en agressiever reageren om de veiligheid van hun gegevens en systemen te waarborgen. Ziften biedt een volledig geïntegreerde beveiliging tegen bedreigingen die de eind- en virtuele cloud-systemen van gemeenschappelijke klanten bestrijkt, met een fundament van gedeelde intelligentie en de kracht van de cloud om de bewaking van bedrijfssystemen te transformeren.

De aankondiging bouwt voort op het nieuws uit eind 2017 dat het Zenith-beveiligingsplatform van Ziften is geïntegreerd met Windows Defender Advanced Threat Protection (ATP) van Microsoft, dat een op de cloud gebaseerde, "single pane of glass" levert voor het detecteren, bekijken, onderzoeken en reageren op geavanceerde cyber. -aanvallen en inbreuken op Windows, macOS en Linux-gebaseerde eindpunten.

De veiligheidsintegratie van Ziften met Windows Defender ATP helpt organisaties detectie van aanvallen en zero-day exploits te versnellen, de volledige reikwijdte van elke inbreuk te ontdekken en snel te reageren op aanvallen te bevatten en herhaling op Windows, evenals macOS- en Linux-systemen te voorkomen.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!