Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
18-04-2018 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Tech Data Smart Living en Smart Office video update

Tech Data organiseerde zijn Taste of Tomorrow Partner Event in de Expo Haarlemmer. Hierbij werden resellers en vendor partners met elkaar in contact gebracht om te netwerken en de laatste trends en innovaties te bespreken. Dutch IT-channel was mediapartner en maakte een video interview over Smart Living oplossingen met Suzette Oskam en over AV / Unified Communications innovaties voor de Smart Office en Classroom met Roel Mendel.

In de dynamische markt van vandaag de dag, waarin Tech Data graag een zeer relevante rol speelt, is het organiseren van een Partner Event voor de gehele branche een must, aldus de distributeur. Het Taste of Tomorrow evenement werd goed bezocht.

Binnen het zeer succesvolle concept van de afgelopen jaren bracht Tech Data daarom ook dit jaar een pallet vendors, producten, diensten en oplossingen samen welke de markt in de nabije toekomst gaan domineren. Door het aanbieden van diverse kennissessies, werden bezoekers tevens op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere Smart Living, AV, Cloud, Security en IoT.

Terug naar video overzicht
Hardware