Redactie - 18 april 2018

Tech Data tekent Zyxel, NutKase, FIBARO en Telco Accessories op

Tech Data heeft Zyxel, NutKase, FIBARO en Telco Accessories (Xstrom) als nieuwe leveranciers opgetekend. De samenwerkingen werden getekend tijdens het Taste of Tomorrow event in de EXPO Haarlemmermeer. Witold Kepinski, hoofdredacteur Dutch iT-channel was erbij en sprak in een video interview met Peter van der Putten (Zyxel), Leo Shortland (NutKase Accessories), John de Regt (FIBARO Benelux) en Dennis ten Boden (Telco Accesssories – Xstorm).

Tech Data organiseerde zijn Taste of Tomorrow Partner Event in de Expo Haarlemmer. Hierbij werden resellers en vendor partners met elkaar in contact gebracht om te netwerken en de laatste trends en innovaties te bespreken.
In de dynamische markt van vandaag de dag, waarin Tech Data graag een zeer relevante rol speelt, is het organiseren van een Partner Event voor de gehele branche een must, aldus de distributeur. Het Taste of Tomorrow evenement werd goed bezocht.

Binnen het zeer succesvolle concept van de afgelopen jaren bracht Tech Data daarom ook dit jaar een pallet vendors, producten, diensten en oplossingen samen welke de markt in de nabije toekomst gaan domineren. Door het aanbieden van diverse kennissessies, werden bezoekers tevens op de hoogte gebracht van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van onder andere Smart Living, AV, Cloud, Security en IoT.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!