Witold Kepinski - 19 april 2018

Schneider Electric, Nexton en BluBrick Real Tech werken samen

Schneider Electric, Nexton en BluBrick Real Tech werken samen image

Drie marktspelers op het gebied van SMART Buildings gaan vanaf 1 mei 2018 een partnership met elkaar aan om in de Nederlandse markt verschillende (eind)klanten te adviseren bij het opleveren van nieuwe duurzame en intelligente gebouwen.

Op woensdag 18 april tekenden Schneider Electric, Nexton (voorheen Mega Elektra Holding) BluBrick Real Tech een intentieverklaring om de samenwerking kracht bij te zetten. In 2018 zullen deze drie partijen verschillende projecten opleveren. Het eerste project is het realiseren van het nieuwe hoofdkantoor van Nexton aan de Paasheuvelweg in Amsterdam.

Electric producten, services & solutions voor SMART Buildings leveren voor de vastgoedprojecten die Nexton en BluBrick Real Tech aannemen en/of uitvoeren. Nexton biedt tevens de expertise in het bouw- en installatietraject van deze projecten. De kracht van de samenwerking tussen de drie partijen is het - vroegtijdig - delen van marktkennis en marktopdrachten. De partijen zullen met elkaar samenwerken met als doel om de gebruikerswensen van het pand te begrijpen en optimaliseren – of het nu gaat om over de ´Well Being´ van de huurders en gebruikers, of het optimaal energiebeheer van het pand.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!