Schrijf u in voor de ICT2018 Kennissessies

19-04-2018 | door: Redactie

Schrijf u in voor de ICT2018 Kennissessies

Op 25 mei 2018 organiseert ICTWaarborg ICT2018, hét ICT-evenement van het jaar. Eén van de doelen van dit event is kennisdeling met de branche. Om dit te bereiken zijn er kennissessies met zeer diverse thema’s. De kennissessies zijn vanaf heden open voor inschrijving.

Danielle Evers (foto), directeur ICTWaarborg: “ICT2018 is een dag voor de gehele ICT-branche. Alle disciplines uit het kanaal zijn aanwezig. Wij vinden het belangrijk om branchegenoten te informeren over ontwikkelingen in onze branche. Dat doen we middels diverse kennissessies, waar bezoekers zich gratis voor kunnen registreren.”

Wetgeving

Tijdens ICT2018 kunnen bezoekers onder andere een AVG-seminar bijwonen. Dit seminar, op de dag dat de AVG inwerkingtreedt, is een check voor ondernemers: “Het AVG-seminar op ICT2018 is een controle. Stap voor stap lopen wij de punten door die bedrijven moeten hebben gedaan om AVG-proof te zijn. Zo is het voor ondernemers eenvoudig om te checken of zij alles op de rit hebben.” Aldus Danielle. Behalve de AVG-check is er ook een inspiratiesessie voor marketeers waarbij de vraag centraal staat of de AVG een bedreiging is of juist kansen biedt om meer gekwalificeerde leads te genereren. Natuurlijk komt ook de Cybersecuritywet aan bod.

Kennislokalen

HP en Portland hebben tijdens ICT2018 ieder een eigen kennislokaal waarin zij kennissessies organiseren. Portland verzorgt een viertal verschillende sessies. Zo geven zij bezoekers o.a. inzicht in opkomende innovaties, vertellen ze wat het belang is van een continuïteitspropositie en waarom het belangrijk is om goed te documenten. HP richt zicht met hun sessies op het optimaliseren van de samenwerking.

Evers sluit af: “Voor alle kennissessies geldt dat het aantal stoelen beperkt is. Om zeker te zijn van een plaats bij de kennissessie(s) waarin men interesse heeft raden wij aan tijdig te reserveren, dat voorkomt teleurstelling.”

ICT2018 vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018, van 11.00 tot 17.00 uur in de Midden Nederland Hallen te Barneveld. Ter afsluiting organiseert RoutIT in samenwerking met HP een netwerkborrel. ICT2018 is gratis toegankelijk voor iedereen werkzaam in de ICT. Aanmelden is vereist. Voor meer informatie kunt u terecht op www.ict2018.nl.  

Terug naar nieuws overzicht
Hardware