Witold Kepinski - 20 april 2018

Telco Accessories sluit distributieovereenkomst met Tech Data

Telco Accessories sluit distributieovereenkomst met Tech Data image

Telco Accessories, eigenaar van de merken Xtorm en Gecko Covers, werkt vanaf heden samen met distributeur Tech Data. De overeenkomst omvat de distributie van het ruime assortiment van beide merken. Telco Accessories, eigenaar van de merken Xtorm en Gecko Covers, is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobiele accessoires.

Ralph Both (foto), CEO Telco Accessories: "Wij zijn verheugd om de samenwerking met Tech Data in de Benelux regio te starten. Tech Data is met haar kennis, ervaring en bereik de juiste partner om onze merken Xtorm en Gecko Covers verder uit te bouwen. Het enthousiasme van het Tech Data team met betrekking tot onze merken geeft ons veel vertrouwen voor een interessante en succesvolle samenwerking."

Xtorm, opgericht in 2008, is speler in mobiele laadoplossingen. Het bedrijf ontwerpt en produceert deze producten voor zowel de retail als de zakelijke markt. De balans tussen functionaliteit, design en het gebruik van hoogwaardige materialen maken de producten van Xtorm uniek in zijn soort. Gecko Covers specialiseert zich in het maken en ontwerpen van accessoires voor tablets, laptops en smartphones. Het merk onderscheidt zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, eigentijdse weldoordachte designs en de combinatie van unieke materialen met functionele ontwerpen.

Het gehele assortiment van beide merken is vanaf heden verkrijgbaar via Tech Data.

Bekijk de video.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!