Witold Kepinski - 20 april 2018

Nuvias wordt distributeur van Huddly video conferentie camera oplossing

Nuvias, een value-add distributeur, heeft een pan-EMEA-overeenkomst getekend met de innovatieve Scandinavische start-up Huddly voor de distributie van de baanbrekende intelligente camera gemaakt voor samenwerking op afstand. De Huddly GO biedt geavanceerde functies zoals een ultrabrede 150-graden-lens, verliesvrij digitale 'Pan-Tilt-Zoom' (PTZ) tot 4x en 16 mp video.

 De Huddly Go is ontworpen en specifiek ontwikkeld voor 'Unified Communications (UC)', werken in teamverband en nieuwe wijdverbreide videoapplicaties. De camera is volledig compatibel met vooraanstaande, op cloud gebaseerde UC-platformen binnen het 'Unified Communications Practice'-portfolio van Nuvias, waaronder Lifesize, Blue Jeans en BroadSoft, evenals Microsoft Skype for Business en nog veel meer.

 Deze nieuwe usb-camera in zakformaat met dynamische lichtoptimalisatie en visuele-ruisfilter biedt hoogwaardige beelden, ongeacht de locatie of omstandigheden. En met het ultrabrede zichtveld krijgt de Huddly Go iedereen in de ruimte in beeld, zelfs in de krapste ruimtes, wat het ideaal maakt voor 'huddle rooms', middelgrote vergaderruimtes en grote open ruimtes. Gebruikers krijgen via de Huddly-app regelmatig software-updates om de beeldkwaliteit en -prestatie te verbeteren en de Huddly Vision API maakt het mogelijk om geavanceerde intelligente functies te ontwikkelen met behulp van de talrijke videostreams van de camera, aldus Nuvias.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!