Arrow presenteert Riverbed VAD-programma tijdens End-to-end visibility Event

19-04-2018 | door: Redactie

Arrow presenteert Riverbed VAD-programma tijdens End-to-end visibility Event

Value Added Distributeur Arrow Nederland maakt deel uit van het internationale Riverbed Performance VAD-programma. Tijdens het End-to-end visibility Event dat op 24 april plaats zal vinden in Inn Style, Maarssen, presenteert Arrow ECS hoe veelomvattend zijn dienstverlening is rond de oplossingen van Riverbed.

Onder meer de gezamenlijke cloudgebaseerde netwerk- en visibility-oplossing van Arrow, Riverbed en Microsoft – ARM - zal uitgebreid aan bod komen. Deze oplossing brengt cloud optimisation en visibility samen waarmee value-added resellers en cloud solution providers eindklanten een eenvoudig te beheren en geoptimaliseerde verbinding kunnen bieden met het Microsoft Azure cloudplatform.

Tijdens het evenement wordt verder besproken welke mogelijkheden de combinatie van wireless specialist Xirrus en Riverbed de channel te bieden heeft. Ook worden de kansen belicht die het Riverbed portfolio de eindgebruiker biedt op het vlak van monitoring, end-to-end inzicht in het crisiscentrum en cloudnetworking-as-a-Service.

Daarnaast zijn er demo’s van de producten Aternity, SteelCentral, SteelHead & SteelConnect en komt Riverbed in Azure aan bod. 

"Arrow heeft een lange geschiedenis van samenwerking met Riverbed in de EMEA-regio, inclusief Nederland. Riverbed vormt een perfecte aanvulling op ons aanbod van oplossingen uit de segmenten datacentrum, netwerk en security. Ons gemeenschappelijk doel is om de Riverbed-channelcommunity in Nederland te vergroten en klanten te ondersteunen bij het genereren van vraag naar Riverbed's geïntegreerde oplossingen", zegt Sander Nieuwstraten, Business Unit Manager Arrow ECS Nederland.

Bekijk het hele programma van het Riverbed End-to-end visibility Event op de website van Arrow en meld u aan.

Terug naar nieuws overzicht