DearBytes KPN wordt Fortinet MSSP Platinum Partner
21-04-2018 | door: Redactie

DearBytes KPN wordt Fortinet MSSP Platinum Partner

Beveiligingsbedrijf DearBytes/KPN is benoemd tot MSSP Platinum Partner van Fortinet. Daardoor kunnen klanten een Next-Gen Firewall binnenkort als dienst afnemen en daarbij de verwerkingscapaciteit en securityvoorzieningen flexibel op- en neerschalen.

De intensivering van de samenwerking komt op een goed moment. “We merken dat het voor veel klanten lastig is om over een langere periode een goede inschatting te maken van de benodigde securityvereisten en bijbehorende capaciteit”, zegt Nick Onken, IT-securityadviseur en senior productmanager bij DearBytes. “Dat maakt de traditionele investering in een next-gen firewall risicovol.”

“In het pay-as-you-use MSSP-model is een investering vooraf niet meer nodig”, vervolgt Onken. “Bovendien kan de klant op ieder gewenst moment functionaliteit en verwerkingscapaciteit op- of afschalen. IT-platforms zoals Azure en Amazon bieden vaak al een flexibele afname van firewallcapaciteit, maar dit was bij veel leveranciers nog niet mogelijk. Dankzij ons MSSP Platinum Partnership met Fortinet bieden wij iedere organisatie nu een volwaardig alternatief.”

Eerste in Nederland

DearBytes is de eerste securityspecialist in Nederland die bij Fortinet de MSSP Platinum Partner-status heeft verdiend. De keuze om deze status aan hen toe te kennen, was voor Fortinet niet zo lastig. “DearBytes is al 6 jaar Platinum Partner van ons”, licht Stein Tiebosch, channelmanager bij Fortinet toe. “DearBytes is voor ons een partner die een MSSP-businessmodel perfect in de markt kan zetten”

Terug naar nieuws overzicht
Security