Witold Kepinski - 20 april 2018

Marco Lesmeister wordt commercieel directeur PQR

Marco Lesmeister wordt commercieel directeur PQR image

Marco Lesmeister wordt commercieel directeur PQR. Dit laat hij weten in gesprek met de redactie van Dutch IT-channel. Lesmeister verliet onlangs Hewlett Packard Enterprise (HPE). Lesmeister zal in loop van mei beginnen met zijn nieuwe functie.

Lesmeister heeft een lange staat van dienst in het Nederlandse IT-sector. Hij werkte eerder op managementniveau bij HPE, HP, InterAccess, Kender Thijssen en Detron. Daarvoor had hij zijn eigen bedrijf InterProm. Lesmeister begon zijn carrière bij HP, waar hij werkte als consultant en projectmanager.

PQR adviseert, levert én beheert hybride cloud-omgevingen voor een groot aantal klanten in heel Nederland. Dankzij jarenlange kennis op het gebied van het veilig en beheersbaar beschikbaar stellen van data, applicaties en werkplekken, inclusief bijbehorende managed services, transformeert PQR-infrastructuren tot stabiele en dynamische werkomgevingen. PQR heeft diepgaande kennis van de verticale markten educatie, overheid, profit en zorg. 

PQR gelooft dat IT hét middel is om voorop te lopen en ambities waar te maken. De IT-professionals van PQR streven op een plezierige en verrassende manier, elke dag naar de hoogste kwaliteit producten, diensten en service voor hun klanten én hun eindgebruikers. PQR is opgericht in 1990 en heeft kantoren in De Meern en Amsterdam.

Kijk voor meer informatie op www.pqr.com.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!