Redactie - 20 april 2018

Forcepoint biedt Dynamic Data Protection risico adaptieve oplossing

Forcepoint biedt Dynamic Data Protection risico adaptieve oplossing image

Forcepoint, eeen cybersecuritybedrijf, introduceert Dynamic Data Protection, een nieuwe unieke risico-adaptieve beveiligingsoplossing. De oplossing richt zich op de uitdagingen waar de CISO’s van ondernemingen en overheden vandaag de dag voor staan en helpt hen een balans te vinden tussen effectieve gebruiker- en databeveiliging en de productiviteit van het bedrijf.

Legacy-cybersecurityoplossingen zijn afhankelijk van traditionele dreigingsbescherming en statische assessments die voor frictie zorgen bij zakelijke transacties en daarnaast securityanalisten overspoelen met dreigingsalerts.

De risico-adaptieve bescherming van Forcepoint is ontworpen om moderne complexe en geavanceerde dreigingen te tackelen. De oplossing zorgt voor een continue analyse van risico’s en biedt op automatische wijze de juiste maatregelen die in intensiteit zijn bij te stellen. De functie maakt gebruik van de kracht van mensgerichte behavior analytics-mogelijkheden, die interacties met data door gebruikers, machines en accounts begrijpen. Intelligente context versnelt het nemen van beslissingen en draagt bij aan het instellen van de juiste securitycontrols voor veranderende risico’s in bedrijfsnetwerken. Dankzij deze unieke oplossing met geautomatiseerde handhavingsfunctionaliteit die zich op dynamische wijze aanpast, kunnen securityanalisten zich focussen op waardevollere activiteiten en hebben ze niet langer te maken met de grote hoeveelheid alerts die traditionele securitytools genereren.

Daarnaast zijn CISO’s en CIO’s in staat traditionele securitypijnpunten te verminderen, resulterend in meer productiviteit en bedrijfssucces. Tegelijkertijd brengen ze de tijd die nodig is om risico’s op te sporen terug naar slechts enkele seconden, zo beweert Forcepoint.

Forcepoint Dynamic Data Protection is verkrijgbaar vanaf het tweede kwartaal van 2018.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!