ICT-Partners neemt Managed Services activiteiten van Inforit over

20-04-2018 | door: Witold Kepinski

ICT-Partners neemt Managed Services activiteiten van Inforit over

ICT-Partners, advies- en implementatiepartner voor werkplek-, datacenter- en cloudintegratietrajecten, neemt per direct de managed services diensten van Inforit, IT-dienstverlener en kennispartner voor de logistieke sector, over.

Er zijn meerdere redenen waarom ICT-Partners de managed services diensten van Inforit overneemt. Een belangrijke reden is dat ICT-Partners hiermee haar Managed Services diensten verder kan uitbouwen in de sector transport & logistiek. Een andere reden is de potentie van een langdurige samenwerking met Inforit om vanuit een multi-cloudplatform nieuwe diensten te introduceren in deze markt. Strategisch gezien krijgt ICT-Partners met deze overname ook een footprint in het zuiden van Nederland, waarmee een landelijke dekking een feit is.

Bert Duiverman, Algemeen directeur a.i. bij Inforit: “Wij zien ICT-Partners als een innovatie partij die onze dienstverlening met hoogwaardige kwaliteit en oog voor onze klanten kan voortzetten. Tevens biedt het Inforit de mogelijkheid om meer focus te hebben op onze core activiteiten: het ontzorgen van het logistieke proces van onze klanten middels logistieke software (Transfusion, LSPfusion, CDWfusion, DCfusion, PlanIT), waarbij advies en implementatie op maat geleverd wordt”.

Additionele dienstverlening - multi-cloudplatform
ICT-Partners zet de dienstverlening rondom de managed services aan de klanten van Inforit voort én gaat tevens met Inforit een samenwerking aan om haar specialistische software voor de sector Transport & Logistiek te laten landen op het multi-cloudplatform van ICT-Partners.

“ICT-Partners streeft naar maximale ontzorging van organisaties. Het aanbieden van een zo compleet mogelijk dienstenpallet vanuit een samenwerking met Inforit gebaseerd op een multi-cloudgedachte maakt het voor ons mogelijk om een volgende fase in te gaan van ontzorging”, aldus Pascal Verberkt, Algemeen directeur van ICT-Partners. “Organisaties kunnen bij ons terecht voor housing, hosting en diverse werkplek- en datacenterfunctionaliteiten, waaronder Back-up-as-a-Service, Uitwijk-as-a-Service, Disaster recovery-as-a-Service, Werkplek-as-a-Service en meer.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud