Witold Kepinski - 23 april 2018

Renewd tekent partnership met Beaumex

Renewd tekent partnership met Beaumex image

Renewd heeft nu een officieel partnerschap met Beaumex. Als officiële distributeur kan Beaumex premium Renewd-gereviseerde Apple-apparaten verkopen aan retailers, B2B en online resellers in Ierland. Dit meldt Robert Tully, Managing Director van Beaumex. 

Marco Claassen, Channel Director van Renewd:"We beloven premium gereviseerde apparaten met honderd procent originele Apple-onderdelen. Onze kwaliteitscontrole wordt uitgevoerd door Microfix, een Apple Premium Service Provider."

Beaumex, opgericht in 1990, is een distributeur van CE, Home Entertainment en mobiliteitssoftware en -hardware in Ierland. Sinds de jaren negentig heeft Beaumex technologie- en entertainmentfabrikanten verbonden met retailers en ICT-servicebedrijven in het hele land.

Renewd, opgericht in 2014 in Nederland, levert gereviseerde Apple iPhones en iPads met 100% originele onderdelen onder de labels Renewd en 2ND van Renewd. Elk apparaat wordt individueel gecontroleerd door Microfix, een premium serviceprovider van Apple. Renewd heeft samenwerkingsverbanden met Ingram Micro Europe en heeft ook partnerdistributeurs in het VK, Ierland, Scandinavië, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Portugal en Oost-Europa.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!